Volley League: Αυτοανακοίνωσε την παραμονή του στον Παμβοχαϊκό ο Δεληκώστας μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

 

Ο Ολυμπιακός χωρίς απώλεια σετ τελείωσε και τον τρίτο ημιτελικό με τον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα που πιθανότατα θα παραμείνει σύμφωνα με τον ίδιο και την νέα σεζόν στο Βραχάτι και με νίκες 3-0 πήρε την πρόκριση για τους τελικούς με νίκες 3-0 περιμένοντας τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό που δίνουν τον τρίτο τους αγώνα την Τετάρτη.

Από τον Παμβοχαϊκό αγωνίστηκε στο δεύτερο σετ ο Εβρίτης πασαδόρος Γιάννης Σκαρλατίδης, ενω από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι πρωην της Ορεστιάδας Στιβαχτής (2 πόντοι) και ο Άθως Κόστα (7 πόντοι). Τα σετ: 0-3 (19-25, 23-25, 20-25) σε 76′

Μετά το παιχνίδι ο εβριτης προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και για το μέλλον του στο Βραχάτι: «Ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος στα πρώτα σετ, σε όλη τη σειρά αγώνων. Ο Αγκάμεζ είναι ο παίκτης της χρονιάς και προετοιμάζονταν για αυτά τα ματς, όπως είναι λογικό. Κάναμε ελεύθερα τζαμπ σέρβις, είχαμε παρά πολλά λάθη αλλά όταν σημαδέψαμε σωστά είχε επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα στη διοίκηση δεν μπορείς να πας μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα με πληρωμένε όλες τις δόσεις, είχαμε ζέστη στο γήπεδο και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Λογικά θα μείνω στο Βραχάτι για άλλον έναν χρόνο».