Οριστική η δικαίωση Ανδρεάδη για τα χρωστούμενα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! «Πυρ ομαδόν» κατά των διοικήσεών του…

 

Είναι πλέον οριστικό και δεν αλλάζει. Ο Γιάννης Ανδρεάδης θα λάβει τα χρωστούμενα που υπάρχουν για τα δεδουλευμένα του από την περίοδο που ήταν προπονητής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τα χρήματα της ετήσιας επιχορήγησης, τις αμέσως επόμενες μέρες από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Με το που θα εκταμευθεούν τα χρήματα, πριν καν φτάσουν στα ταμεία του Εθνικού, ένα ποσό που αγγίζει τις 15.000 ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του συλλόγου, θα κατασχεθεί από τον Ανδρεάδη και στα ταμεία θα φτάσουν τα υπόλοιπα 15.000 για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των τμημάτων του συλλόγου. Η δικαίωση του Ανδρεάδη συνιστά μεγάλο πονοκέφαλο για την νυν διοίκηση του ΤΑΑ αλλά και του Ερασιτέχνη Εθνικού, που είχε βγει την περασμένη εβδομάδα με επιθετικές διαθέσεις απέναντί του.

Το ζήτημα όμως είναι ότι η δημοσιοποίηση από μέρους της του προβλήματος που δημιουργήθηκε γύρισε… μπούμερανγκ, με τα σχόλια που αναρτήθηκαν και δημοσιεύθηκαν στην είδηση που μετέδωσε το VolleyNews για το θέμα να είναι σχεδόν όλα εναντίον των εκάστοτε διοικήσεων του Εθνικού.

«Φωνάζει ο κλέφτης…», ήταν η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη ήταν η εξής: «Ο Ανδρεάδης ήταν προπονητής στον Εθνικό πριν από 6-7 χρόνια. Δηλαδή τα χρωστούμενα κοντεύουν να χάσουν την αξία τους!!! Αντί να ψάχνουν τρύπα να χωθούν διοικούντες που άφησαν το χρέος να διαιωνίζεται, πάνε να βγούνε και λάδι; Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος γιατί να μη διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του;».

Άλλο σχόλιο είχε ως εξής: «Για τον Εθνικό persona non grata δηλαδή εχθροί του Εθνικού χαρακτηρίζονται τα ίδια τα παιδιά, το αίμα και τα σπλάχνα του Εθνικού είτε γιατί τόλμησαν να διαφωνήσουν με την διοίκηση είτε γιατί ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους. Ενώ Persona grata δηλαδή φίλοι του Εθνικού χαρακτηρίζονται όλοι όσοι έφεραν τον Εθνικό στην δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα και μάλιστα κάποιους απ αυτούς τους βράβευσαν κι όλας».

Άλλο σχόλιο αναφέρει: «Μάλλον ψάχνουν δικαιολογίες για τα χρέη που θα αφήσουν και φέτος.Αστείο ακούγεται να μείνουν απλήρωτοι οι παίκτες εξαιτίας των χρημάτων που θα πάρει ο Ανδρεάδης!Τόσα πολλά είνατ;Το εύκολο είναι να φορτώνεις την ανεπάρκειά σου σου σε άλλους και να τους στοχοποιείς!!Το δύσκολο να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, παλιές και τρέχουσες!!Κανένα δεν βάλανε με το ζόρι σε καμιά διοίκηση. Δεν ήξεραν δε ρώταγαν;».

Άλλος αναγνώστης έγραψε: «Η σκόπιμη διάδοση ψεύτικων ή παραποιημένων ειδήσεων με στόχο να οδηγηθεί η κοινή γνώμη προς ορισμένη κατεύθυνση. Η νοθευμένη, μη αληθινή και πλαστογραφημένη πληροφόρηση του κόσμου σε θέματα ενδιαφέροντος. Η ειδικά σχεδιασμένη μετάδοση μηνύματος με σκοπό την παραποίηση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Λέγεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αυτό κάνουν!».

Σε άλλο σχόλιο αναγράφεται. «Στο τελος θα τον βαλουν να ζητησει συγνωμη επειδη θελει τα δεδουλευμενα του…πολυ εξυπνοι ειστε εκει στον εθνικο αλεξ». Ενώ σε ένα άλλο σχόλιο που έχει να κάνει με την απόφαση Ανδρεάδη να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, ένας άλλος αναγνώστης ανέφερε για την ενέργεια του πρώην προπονητή του Εθνικού: «Και πολύ καλά έκανε.  Κατσαπλιάδικη λογική εκεί πάνω διαχρονικά».

Συμπέρασμα; Η δημοσιοποίηση της είδησης για τα χρωστούμενα του Εθνικού στον Ανδρεάδη και η αναφορές για «persona non grata» στην πόλη μάλλον ζημιά έκανε στον σύλλογο, αφού εννέα στους δέκα που σχολίασαν στην σχετική είδηση της ιστοσελίδας που ανακίνησε το θέμα τάχθηκαν υπέρ του προπονητή και εναντίον της διοίκησης του Εθνικού, με τα σχόλια να αποτελούν μάλλον δυσφήμιση για την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.