Έκαναν Ανάσταση στο Άργος οι κόρες Γιούρδα και Σιδηρόπουλου περιμένοντας τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του την Εθνική Ομάδα Παγκορασίδων που προετοιμάζεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Άργος (21-23 Απριλίου) με την υποστήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όσο και του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο κ. Χειβιδόπουλος ευχήθηκε στην Εθνική καλή επιτυχία στους αγώνες ενώ κάλεσε και τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και στηρίζει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μς συγκροτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική Παγκορασίδων το Μεγάλο Σάββατο έκανε Ανάσταση στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στο Κάστρο Λάρισα του Άργους ενώ την Κυριακή με πρωτοβουλία του Δημάρχου, κ. Καμπόσου  γευμάτισε παραδοσιακά σε άκρως πασχαλινή ατμόσφαιρα.

Στο ρόστερ της Εθνικής μετέχει και η Μαρία Σιδηροπούλου των Αμαζόνων Μαΐστρου, κόρη του μέλους του ΤΑΑ Εθνικός και ιστορικού αρχηγού του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης Γρηγόρη, καθώς και η Στέλλα Γκιούρδα, κόρη του αλεξανδρουπολίτη μάνατζερ των εθνικών ομάδων και ιστορικού αρχηγού της Εθνικής, του Εθνικού και του Ολυμπιακού Μάριου Γκιούρδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αθλήτριες που κάλεσαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Γκούντας και Ανέστης Γιαννακόπουλος στην συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων που πραγματοποιείται στο Άργος από τις 9 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, καθώς μια μέρα μετά ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες, είναι οι εξής:

Μαγδαληνή-Μαρία Τσιγκαροπούλου (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης)
Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης)
Στυλιανή Γκιούρδα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Περσεφόνη Παπαδοπούλου (ΠΟ Ηρακλής Γέφυρας)
Αλεξάνδρα Βενέτη (ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας)
Κωνσταντίνα Μπαλλογιάννη (ΑΣ Αστέρας Σίνδου)
Βικτώρια Παπαδοπούλου (ΔΑΣ Αράφην)
Θεοδώρα Μπόκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (ΓΣ Ηλιούπολης)
Νίκη Απλαδά (ΓΕ Ηρακλείου)
Μαρία Σιδηροπούλου (ΑΟ Μαϊστρου)
Ιωάννα-Άννα Καμπυλαύκα (ΓΣΚ Ηρακλής)
Ιωάννα Ευθυκράτη (ΑΟ Καβάλας)
Όλγα Πετρινόλη (ΑΣ Άρης)
Στυλιανή Αντύπα (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης)
Ευαγγελία Κουμπούρα (Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός)
Ευαγγελία Γαροφαλάκη (ΕΟ Σταυρούπολης)
Τατιάνα Αρμουτσή (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων)