Χρυσοί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Κατερίνης οι Γκριγκοριάν και Σκόνδρας του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψαν στην Κομοτηνή από την Κατερίνη, όπου αγωνίστηκαν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων, οι αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο.

Ο Νάρεκ Γκριγκοριάν, που άλλωστε είχε κερδίσει πανελλήνιο τίτλο και στους άνδρες αν και μικρός ακόμα σε ηλικία, αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των 55 κιλών με τρεις εύκολες νίκες ενώ και ο Χρήστος Σκόνδρας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 60 κιλά, παρά το γεγονός ότι είναι από τους μικρότερους σε ηλικία και αγωνίστηκε με πρόβλημα στον ώμο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι με αυτό το ιδιότυπο δύο στα δύο, το Δημοκρίτειο Κομοτηνής κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και θα μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερα αν δεν ακυρωνόταν η συμμετοχή του τρίτου μέλους της αποστολής, του Γιάννη Βίνικ, ο οποίος ζυγίστηκε βαρύτερος κατά 200 γραμμάρια και δεν δικαιούταν να λάβει μέρος έστω στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι αθλητές θα κάνουν πλέον προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,  νώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας των αθλητών των κατηγοριών Παίδων, Κορασίδων και Νεανίδων στο Κιλκίς. Παράλληλα, αρκετοί αθλητές του συλλόγου αναμένεται  να συμμετάσχουν σε Διεθνές Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία στις 12-14 Μαΐου.