Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Με την 25η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League την εβδομάδα που μας πέρασε.Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με πέρασμα από ομάδες της Θράκης, συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Αυτήν την αγωνιστική τα πήγαμε ελάχιστα καλά καθώς τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα κατάφερε να βρει μόνο ο Πάγκαλος με τα δύο τέρματα που πέτυχε.

 

ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας  4-0: Για την κρητική ομάδα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Κομεσίδης και Πάγκαλος που σημείωσε δύο τέρματα. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση. Για τους φιλοξενούμενους ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90′ λεπτό οι οι Αργυρίου και Τριανταφυλλάκος. Αμφότεροι πρώην Πάνθρακες.

ΠΑΣ Λαμία – Παναιγιάλειος  1-0:  Για την γηπεδούχο ομάδα της Λαμίας ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση ο Πεταυράκης, πρώην παίκτης του Πανθρακικού. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην πορτιέρο της Ξάνθης Τσέναμο. Για τους φιλοξενούμενους ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο πρώην πορτιέρο της Ξάνθης και του Πανθρακικού Γκαραβέλης.

Απόλλων Σμύρνης – Κισσαμικός  1-0: Για τους γηπεδούχους και την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο εβρίτης Στράτος Χιντζίδης ενώ ως αλλαγή περνώντας στο 85′ λεπτό στον αγωνιστικό χώρο αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Ομπόντο. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο Ταΐρης, ο τραυματίας πρώην του Πανθρακικού Τζάνης και ο πρώην χαφ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Τσιάρας. Για την φιλοξενούμενη ομάδα της Κρήτης, ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκαν οι Μπουγαίδης και Τσερκέζος όπως και ο  Νικόλτσης που αντικαταστάθηκε στο 71′ λεπτό της αναμέτρησης. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Τσερκέζος.

Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός  2-1:  Για τους φιλοξενούμενους ως βασικός αγωνίστηκε  ο Γαβριηλίδης που αντικαταστάθηκε στο 78′ λεπτό, και αποτέλεσε πρώην παίκτη του Πανθρακικού.

Καλλονή – Αιγινιακός  1-3: Για τους φιλοξενούμενους ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Φασίδης και Γκατζολάρι που αμφότεροι αποτελούν πρώην παίκτες της Ξάνθης. Πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο 30′ και 77′ λεπτό αντίστοιχα.

Πανελευσινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας  1-0: Για την Ελευσίνα καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου, που όπως έγραψε το ThrakiSports, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα με απόφαση του πρώην προπονητή του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργου Βαζάκα. Για τους φιλοξενούμενους βασικό αγωνίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Κουτσόπουλος. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Χαλκιαδάκης και  Ζδράβος που αποτέλεσαν αμφότεροι στο παρελθόν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Τρίκαλα – Σπάρτη  1-0: Για τους γηπεδούχους ως βασικοί αγωνίστηκαν ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση οι Ριζογιάννης και Μουμίν. Ως βασικός αγωνίστηκε και ο  πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού Μπαικαρά ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 72′ λεπτό από τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Ρομπέρ.  Για την γηπεδούχο ομάδα της Σπάρτης ως βασικός ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκε ο εβρίτης Σιώπης. Καθόλου χρόνο συμμετοχή δεν πήρε ο Παπαχρήστος.

Άρης – Καλλιθέα  3-0:  Για τους κιτρινόμαυρους του Νίκου Κωστένογλου καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Τσουμάνης, ο τραυματίας Μπαργκάν όπως και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Χαριτωνίδης.