ΕΠΣ Ξάνθης: Ισοπαλία στον Ζυγό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εχίνο που τελείωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες!!

 

Δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ομάδα του Ηρακλή Ν. Ζυγού στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με αντίπαλο αυτήν την φορά τον Εχίνο Σπορ, σε μία αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 παίκτες.

Σε ένα παιχνίδι γοήτρου καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ηρακλής Ν. Ζυγού και Εχίνος Σπορ προσπάθησαν για την νίκη θέλοντας να σκαρφαλώσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ, όταν  στο 13′ μετά από πάσα του Γεωργιάδη, ο Μπαρέ Χασάν με κοντινό πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Νωρίτερα, στο 6′ λεπτό το σουτ του Πανταζίδη που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μολλά Χουσείν, στην μόνη αξιόλογη φάση που είχε να παρουσιάσει ο Ηρακλής Ζυγού στο πρώτο 45′ λεπτό. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Εχίνος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς το σουτ του Μπαιρακταρίδη στο 43′ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Ευκαρπίδης.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Ηρακλής Ζυγού παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο επιθετικός θέλοντας να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πανταζίδη στο 70′ όταν ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή με σουτ στην κλειστή γωνία κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μολλά Χουσείν ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Ζυγού.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή καθώς ο τερματοφύλακας του Εχίνου με σωτήρια επέμβαση σε φάουλ του Κριεζή στο 72′ κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η φιλοξενούμενη ομάδα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες αρχικά ο Παρσαντανιάν στο 74′ λεπτό και εν συνεχεία ο Σνιμσίκοφ στο 86′ λεπτό.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Κοψαλίδης, Αρσενίου (81′ Τσακιράκης), Κελέσης, Τσετινές, Ευθυμιάδης, Κριεζής, Μπαργκάν (60′ Τζεμ), Πανταζίδης, Κτίστης (64′ Πελτεκίδης), Κωφίδης

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά Χουσείν, Μπαιρακταρίδης, Μπόαση Σαμπρή, Σνιμσίκοφ, Τζομιάδης, Καδρή Χουσείν, Παρσαντανιάν, Κισά Αιχάν, Μπαρέ Χουσείν (75′ Χαιρουλά Μ.), Γεωργιάδης, Αλή Τασίν Σερντάλ (85′ Αχμέτ Τζ)