Β’ Εθνική Γυναικών: Άξιζε κάτι καλύτερο στα Γιάννενα από την Προοδευτική η Βασίλισσα

 

Την ευκαιρία να μειωσει την διαφορά της με την δυνατή ωστόσο Προοδευτική Περάματος και να διεκδικήσει την τετράδα έχασε η Βασίλισσα Θράκης που ηττήθηκε 3-1.

Η ομαδα των Ιωαννίνων μπήκε δυνατα και στο 5΄η Ράπτη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 6’ το πλασέ της Μήτα έφυγε λίγο άουτ. Στο 20’ σε σέντρα της Ντόκου η Γρίβα πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0, αλλα η ομάδα του Κουτρολού απάντησε άμεσα στο 22’ με την Μαυρομάτη που μείωσε σε 2-1. Μάλιστα στο 33’ παραλίγο να ισοφάριζε όταν σε εκτέλεση φάουλ της Μετοικίδου η Συμεωνίδη αντέδρασε σωτήρια.

Στο δευτερο μερος η Βασίλισσα προσπάθησε αλλα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και μάλιστα από στημένο στο 75’ σε εκτέλεση κόρνερ της Πελεκούδα, η Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το τελικο 3-1 (φωτο passports).

Μετα το αποτέλεσμα αυτό η Βασίλισσα εμεινε πέμπτη στους 18 βαθμούς, ενω η Προοδευτική πέρασε τρίτη με 27 βαθμούς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Συμεωνίδη, Τσέλιου (56′ Τσιούρη), Πελεκούδα, Λέντη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Σαμουηλίδου, Ντόκου, Ράπτη (77′ Υφαντή), Μήτα, Γρίβα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσάνογλου, Πορνάλη (76′ Αλή), Ναλμπάντη, Κατσαρού, Αρβανιτίδου (40’ Παρδή), Λισγάρα, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη, Παπαδοπούλου, Ευθυμίου (88′ Ιμάμ-Εφενδή).