Με 15 μετάλλια και 7 χρυσά επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη ο Σ.Γ. Ταεκβοντο Διδυμοτείχου (+photos)

 

Με πολλές επιτυχίες επέστρεψε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη ο Σ.Γ TKD Διδυμοτείχου από το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν 15 μεταλλια, από τα οποία 7 χρυσά, 2 ασημένια και 6 χάλκινα.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Λευτέρης Μπροντίδης, Θεοδώρα Αρχοντοπούλου, η Βασιλική Βάσιου, η Ευαγγελία Καραγιάννη, η Μαρία Μαργαριτίδη, ο Γιώργος Παταλας και ο Βαγγέλης Χαραλαμπάκος.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαρία Γκατσιούδη, η Χριστίνα Κωνστάντου και χάλκινα οι Γεώργιος Αδαμάκης, η Βασίλης Κυπαρισσούδης, ο Γιωργος  Μπάμπας, ο γιώργος Μπούρτζος, ο Παναγιώτης Σολακούδης και η Γεωργία Φωτιάδη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την διοργάνωση.

 

 

Με μία τσάντα μετάλλια επέστρεψε ο σύλλογός Σ.Γ TKD Διδυμοτείχου από το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ 2017 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 08-09 Απριλίου 2017 .Συμμετείχε με 28 αθλητές-τριες και κατέκτησε 15 μετάλλια, 7 Χρυσά, 2 Ασημένια και 6 Χάλκινα.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές :1) ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Θεοδώρα, 2) ΒΑΣΙΟΥ Βασιλική, 3) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ευαγγελία, 4)ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗ Μαρία, 5) ΜΠΡΟΝΤΙΔΗΣ Ελευθέριος, 6) ΠΑΤΑΛΑΣ Γεώργιος, 7) ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ Ευάγγελος.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : 1) ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗ Μαρία, 2)ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ Χριστίνα.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: 1) ΑΔΑΜΑΚΗΣ Γεώργιος, 2)ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ Βασίλειος, 3) ΜΠΑΜΠΑΣ Γεώργιος, 4)ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ Γεώργιος, 5) ΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ Παναγιώτης, 6) ΦΩΤΙΑΔΗ Γεωργία.