Πρωταθλητής με τους «Πειρατές» στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας ο Κώστας Δαλακούρας

 

Με τον Εθνικό δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει κάποιο χρυσό μετάλλιο, πέραν αυτών σε διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ το καλοκαίρι, ωστόσο στην πρώτη του χρονιά μακριά από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, από την πόλη που μεγάλωσε αλλά και από την… Ελλάδα, φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.

Ο λόγος για τον Κώστα Δαλακούρα, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γερμανία με την ομάδα του Τζεμι Βόλεϊ Μίτελντόιτσλαντ, τους περίφημους «Πειρατές», έστω και αν μιλάμε για έναν τίτλο στην Β’ Εθνική Κατηγορία της Μπουντεσλίγκα.

Ο Κώστας Δαλακούρας τόλμησε το καλοκαίρι να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, όπως και ο αδερφός του Ανέστης που επίσης διαπρέπει με την ομάδα του στην γειτονική Αυστρία. Το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του νίκησε με 3-1 σετ την FC Σούτορφ και εξασφάλισε τον τίτλο, με τον Αλεξανδρουπολίτη να ξεκινά βασικός και να ολοκληρώνει τον αγώνα χωρίς να βρεθεί ούτε δευτερόλεπτο στον πάγκο.

Μάλιστα αμέσως μετά τον αγώνα και τη μεγάλη νίκη των «Πειρατών» ακολούθησε και η απονομή του κυπέλλου στην ομάδα του Κώστα Δαλακούρα αλλά και των χρυσών μεταλλίων στον Εβρίτη άσσο και τους συμπαίκτες του.