«Ψυχάρες»! Παραμένουν και του χρόνου στην Α2 Κατηγορία οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης!!

 

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στον «τελικό» για την παραμονή στην Α2 Κατηγορία Ανδρών με τον ΑΟ Ιωαννίνων μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία και συνεπώς και τη θέση τους για ακόμη μια χρονιά στη Α2 Ανδρών.

Στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο των Ιωαννίνων οι Κύκλωπες πάλεψαν κυριολεκτικά σ’ ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Στο τέλος του αγώνα, εκεί που κρίνονταν όλα, κράτησαν το σκορ και έμεινε το ισόπαλο 38-38 με τους Αλεξανδρουπολίτες να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη παραμονή! Πλέον οι Κύκλωπες έφτασαν στους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον σημερινό τους αντίπαλο που έμεινε πιο κάτω, μόλις στους 8 πόντους και πήραν την κατιούσα για την πιο κάτω κατηγορία.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τον έλεγχο και το προβάδισμα, με το  ΑΟ Ιωαννίνων να έχει κάποια ξεσπάσματα και να παίρνει προσωρινά το προβάδισμα. Παρ’όλα αυτά οι Κύκλωπες κατάφεραν να ηγηθούν των αντιπάλων τους και να επιβληθούν φτάνοντας στο σημείο να προηγούνται μέχρι και με διαφορά 5 γκολ.

Στο τέλος δε της αναμέτρησης κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις δύο αποβολές των αντιπαλων τους, περνώντας μπροστά στο σκορ με διαφορά δύο πόντων, και τελικά μπορεί να χαλάρωσαν λίγο, αλλά οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο τελικό 38-38. Η φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των Κυκλώπων μετά την λήξη της αναμέτρησης προέρχεται από τον Θανάση Μυριούνη.

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 11-14, 15-17 (ημίχρονο),  25-27, 33-33, 38-38 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Παγραμάνης): Φωτιάδης, Νάκος Θ., Νάκος Τ. 4, Ζαμπάλας 12, Γκρουίδης, Κωσσαράς 2, Τσούκας 4, Βέργος, Εξάρχου, Σκανδάλης 12, Σερασίδης 1, Σισμανίδης 2, Γότσης 1, Σήτας, Εφαπλωνατας, Βεργος.

ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τάρες): Κωστόπουλος Β., Επιτρόπου 1, Πιστόλας 9, Καρβουνίδης 3, Χαραλαμπίδης 5, Τζίνεβης 4, Κωστόπουλος Ι., Θεοδώρου 5, Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Γλήνιας, Βουγιάνοβιτς 9.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ