A2 Ανδρών: “Τελικός” παραμονής το απόγευμα του Σαββάτου στα Ιωάννινα για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

 

Να πετύχει ότι δεν κατάφερε την περασμένη Κυριακή η Ασπίδα Ξάνθης όπου για ένα γκολ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μακεδονικό και να βρεθεί στην Α2 κατηγορία θέλουν οι Κύκλωπες που φιλοδοξούν να είναι και του χρόνου στην κατηγορία αυτή. 

Συγκεκριμένα με τα παιχνίδια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας χάντμπολ των ανδρών όπου γίνεται μεγάλη μάχη για την πρωτη τετράδα αλλά και για την θέση που θέλουν να αποφύγούν οι Κύκλωπες και ο ΑΟ Ιωαννίνων.

Στον  Όμιλο του Βορρά οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης φιλοξενούνται από τον ΑΟ Ιωαννίνων με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία παίζοντας και για τα … τρια αποτελέσματα, νίκη, ισοπαλία, ακόμα και να χάσουν με 2 τέρματα διαφορά σημειώνοντας ωστοσο παραπάνω από 28 τέρματα αφού υπερέχουν στην διαφορά τερμάτων.

Αυτη την στιγμή οι Κύκλωπες έχουν 9 βαθμούς, εχοντας ωστόσο 3 νίκες στα χαρτιά, ενω ο ΑΟ Ιωαννίνων που θα παρουσιαστεί ενισχυμένος έχει 7 βαθμούς με έναν ωστόσο μηδενοσμό και 2 νίκες στα χαρτιά, με τον Δία Πολίχνης που μας αποχαιρέτησε εξ’ αρχής.

Ο Ηλίας Τάρε θα έχει τις απουσίες των Λαιλισίδη, Χαριτούδη, Μπασδάνη και Σέλκου ενω θα πάρει μαζί του στα Γιάννενα όλους του υπόλοιπους πάικτες του ρόστερ τους Θεοδώρου, Καραβασίλη,  Ξηρόπουλο,  Χαραλαμπίδη, Επιτρόπου, Πιστόλα, Γ. Κωστόπουλο, Β. Κωστόπουλος, Τζίνεβη, Καρβουνίδη, Βουγιάνοβιτς και Γλήνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

17:00 ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, ΑΟ Ιωαννίνων- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
18:00Κραχτίδης , ΓΣ Δράμα 1986- Πρωτέας Άρτας (Δελόγλου- Θεοδοσίου)
18:00ΔΑΚ Κατερίνης, Αρχέλαος Κατερίνης – ΧΑΝΘ (Κατσίκης- Στεφανίδης)
18:00ΔΑΚ Νάουσας, Ζαφειράκης Νάουσας- ΓΑΣ Κιλκίς (Κινατζίδης- Φωτακίδης)
Φαίακας Κέρκυρας – Δίας Πολίχνης 10-0 (α.α.)