Κύπελλο Ερασιτεχνών: Η αποστολή πρόκρισης της ΑΕ Διδυμοτείχου με την Προσοτσάνη Δράμας

 

Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια η κορυφαία ομάδα του νομού Έβρου την τελευταία διετία θα αγωνιστεί στο κύπελλο ερασιτεχνών το οποίο και είχε κατακτήσει και παραμένει η μοναδική ομάδα από τον Έβρο που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Μετα και την κλήρωση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα η ΑΕΔ θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας ΓΣ Προσοτσάνης και στην συνέχεια εαν προκριθεί θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας τον νικητή του αγώνα Κεραυνός Πέρνης-ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασιάδης έχοντας στο μυαλό και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Έβρο Σουφλίου αλλά και αυτά του κυπελλου ερασιτεχνων που θα γίνονται μεσοβδόμαδα εαν προκριθεί (12/4 και 19/4) θέλει να κάνει την σωστή διαχείριση του υλικού του και επέλεξε για τον αγώνα με την Προσοτσάνη την ακόλουθη 19αδα: Β. Κυριακίδης, Συριτούδης, Τζανετάκος, Αλί κοτζά, Β. Παντελίδης, Θάνος, Άχπα, Κ. Πετρόπουλος, Στ. Πετρόπουλος, Μικιαρκιασβίλι,Γωνιάδης, Καζάλας, Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης, Καίσας, Ιντζές, Καβανόζης, Τερτσούδης και Αντωνίου.

Θυμίζουμε των αγώνα της ΑΕ Διδυμοτείχου όπως και τα παιχνίδια Κεραυνός Πέρνης-ΠΑΟΚ Κοσμίου και Άρης Αβάτου- Ελπίδα Σκουτάρεως θα καλυφθούν ζωντάνα όπως κάνει σε όλα τα αθλήματα το ThrakiSportS (16:00 LIVE ThrakiSportS)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ