Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Με την 24η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League την εβδομάδα που μας πέρασε.Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με πέρασμα από ομάδες της Θράκης, συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Αυτήν την αγωνιστική τα πήγαμε ελάχιστα καλά καθώς τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα κατάφερε να βρει μόνο ο Δημήτρης Σιώπης, στο παρθενικό του όμως γκολ.

Πανσερραϊκός – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Για τους γηπεδούχους ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε  ο Γαβριηλίδης, πρώην παίκτης του Πανθρακικού. Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως βασικοί αγωνίστηκαν καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο εβρίτης Στράτος Χιντζίδης και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Ομπόντο. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο πρώην χαφ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Τσιάρας που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ λεπτό της αναμέτρησης. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο Ταΐρης και ο τραυματίας πρώην του Πανθρακικού Τζάνης.

Αιγινιακός – Κισσαμικός 2-0: Για τους γηπεδούχους ως βασικός αγωνίστηκε προτού αντικατασταθεί στο 69′ λεπτό της αναμέτρησης ο Φασίδης. Σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο πρώην της Ξάνθης  Γκατζολάρι ενώ καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Μήλιος. Για τους φιλοξενούμενη ομάδα της Κρήτης, ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκαν οι Κουρέλλας και Τσερκέζος. Ως βασικός αγωνίστηκε στην αναμέτρηση και ο Μπουγαίδης που αντικαταστάθηκε στο 69′ λεπτό ενώ σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο Νικόλτσης που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46′ λεπτό.

Αγροτικός Αστέρας – Αχαρναϊκός 0-1: Βασικός για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκε ο Αργυρίου  που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Αργυρίου και Τριανταφυλλάκος. Αμφότεροι πρώην Πάνθρακες.

Σπάρτη – Πανελευσινιακός 1-0: Για την γηπεδούχο ομάδα της Σπάρτης ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκαν οι Σιώπης που πέτυχε και το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του και Παπαχρήστος.  Για την Ελευσίνα καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου, που όπως έγραψε το ThrakiSports, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα με απόφαση του πρώην προπονητή του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργου Βαζάκα.

Καλλιθέα – Λαμία 0-1:  Για την φιλοξενούμενη ομάδα της Λαμίας καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Τσέναμο όπως και ο Πεταυράκης,  πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Παναιγιάλειος – ΟΦΗ  0-3: Βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο πρώην πορτιέρο της Ξάνθης και του Πανθρακικού Γκαραβέλης. Για την κρητική ομάδα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου ως βασικός αγωνίστηκε ο Κομεσίδης που ολοκλήρωσε και την αναμέτρηση. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Πάγκαλος.

ΑΟ Χανιά – Αρης  0-2:  Για τους κιτρινόμαυρους του Νίκου Κωστένογλου ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Τσουμάνης και ο τραυματίας Μπαργκάν. 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλονή  1-0:  Για τους φιλοξενούμενους βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Χαλκιαδάκης  όπως και ο Ζδράβος προτού αντικατασταθεί στο 72′ λεπτό. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Κουτσόπουλος. Αμφότεροι πρώην παίκτες του Πανθρακικού.

Δεν αγωνίστηκαν οι Ρομπέρ, Μπαικαρά, Ριζογιάννης και Μουμίν αφού τα Τρίκαλα νίκησαν άνευ αγώνα τον Πανθρακικό.