Κύπελλο Ερασιτεχνών: Η αποστολή της “ξανθιώτικης” παροικίας του Κεραυνού Πέρνης απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά και την ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας το οποίο επίσης κατακτάει για παρθενική φορά θα παραταχθεί ο Κεραυνός Πέρνης στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου για τον πρώτο γύρο.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕ Διδυμοτείχου- ΓΣ Προσοτσάνης. Ο Ξανθιώτης Κώστας Τερζανίδς που ανέλαβε τα ηνία του Κεραυνού Πέρνης από την αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν μετά και την σημερινή προπόνηση, ανακοίνωσε την 21 μελής αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης 5 Απριλίου και ώρα 16.00 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Θα αναγκαστεί ωστόσο να αποφασίσει ποιους τρεις ποδοσφαιριστές θα αφήσει εκτός αποστολής καθώς πρέπει να επιλέξει μόνο 18 που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην κυπελλούχο ομάδα της Κομοτηνής.

Ο ξανθιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών καθώς όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι ετοιμοπόλεμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θέλοντας να γράψουν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας της Πέρνης. Μία χρυσή σελίδα ήδη έχει γραφτεί με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας μέσα στην οποία ανήκουν και οι ξανθιώτες που απαρτίζουν ένα μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας όπως ο Γιουργούσης, Αλή Μπαρή, Μαυροματίδης, Κιουμουρτζής και  Καλαμάρης. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Κεραυνού Πέρνης:

Γιουργούσης , Καλαμάρης , Δόρκας, Κιόρης, Μανδαλιανός, Κωσταντάρας, Τσιώνης, Κασαμπάς, Τσορμπατζί Ρ., Τσορμπατζί Α., Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Νάνος, Ευφροσυνίδης, Αλή Μπαρή, Μαυροματίδης, Πουρλουκάκης, Κυριαζής, Εμιλιάνο,Τοπαλίδης, Κιουμουρτζής. Μάλιστα η ομάδα της Καβάλας εξέδωε ανακοίνωση που καλέι τον κόσμο της στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της Πέρνης: Ο πρώτος αγώνας της ομάδος μας με αντίπαλο την κυπελλούχο ομάδα Π Α Ο K ΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ .

Συντοπίτες , Συντοπίτισσες .. σας θέλουμε και ευελπιστούμε να σας έχουμε όλους μαζί μας , παίζουμε και εκπροσωπούμε όλο τον Νομό μας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , παίζουμε για την ΚΑΒΑΛΑ και για τα δικά μας παιδιά .
Όλοι μαζί για αυτή την ιστορική στιγμή του τοπικού ποδόσφαιρου .
Όλοι μαζί , ακαδημίες , σωματεία , σύλλογοι , όλοι του Νομού Καβάλας …
Την Τετάρτη 5/4/17 και ώρα 16..μ.μ.. στο γήπεδο Χρυσούπολης ..

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .

Εκ του Δ.Σ. Κεραυνού Πέρνης

Θυμίζουμε των αγώνα του Κεραυνού Πέρνης  όπως και τα παιχνίδια Άρης Αβάτου- Ελπίδα Σκουτάρεως και ΑΕ Διδυμοτείχου- ΓΣ Προσοτσάνης  θα καλυφθούν ζωντανά όπως κάνει σε όλα τα αθλήματα το ThrakiSportS (16:00 LIVE ThrakiSportS)