Εντός έδρας ήττα για το 2ο Γενικό Λύκειο της Ξάνθης από το Λύκειο της Κοζάνης

 

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε το 2ο Γενικό Λύκειο της Ξάνθης από το αντίστοιχο της Κοζάνης με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 2-3. 

Το τελικό 2-3 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού καθώς το λύκειο της Ξάνθης ήταν ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ώστε να αποτρέψει την ήττα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ στραβά για το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης καθώς βρέθηκε πολύ νωρίς να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2 δεχόμενη και τα δύο τέρματα από στημένες φάσεις των αντιπάλων τους. Στον υπολειπόμενο χρόνο για την λήξη του πρώτου μέρους δεν κατάφεραν οι παίκτες του λυκείου της Ξάνθης να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με το σκορ στην ανάπαυλα να διαμορφώνεται στο 0-2.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι παίκτες του δεύτερου λυκείου της Ξάνθης μπήκαν πιο αποφασισμένοι και κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δουλγέρη μετά από χέρι παίκτη του λυκείου της Κοζάνης εντός περιοχής. Η πίεση που άσκησαν οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας καρποφόρησαν καθώς κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν μετά από κόρνερ του Οκάν και μετά από κεφαλιά του Θυμιάνη ο Χασάν Ογλού με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για το 2-2. Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες του λυκείου της Κοζάνης κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ διαμορφώνοντας και το τελικό 2-3.

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Χασάν Ογλού Φ., Ιωσηφίδης, Καλογιάννης, Μελιόπουλος, Τριανταφύλλου (46′ Δουλγέρης), Ξανθόπουλος (65′ Τσιλιγγίρης), Θεοφυλάκης, Σουλειμάν Ο, Θυμιάνης, Γράβας

2ο ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ: Χαραλαμπίδης, Τσιγγανάς,Γκουλιάφας, Αβραμίδης, Τρομπούκης Α. ,Νάνος, Μαυροδήμος,Φωλίνας, Μήτραγκας, Σαρηγιαννίδης, Τρομπούκης Κ.