Α2 Γυναικών: Δεν έκανε τη χάρη στη Νίκη ο Βότσης που … έκατσε στην ΧΑΝΘ αλλά και η Νέα Βύσσα που ηττήθηκε στο Λαγκαδά

 

H Nέα Βύσσα φάνηκε αδύναμη μπροστά στην ομάδα του Λαγκαδά που είχε μεγάλο κίνητρο χάνοντας και τα 3 σετ στην αναμέτρηση που διεξήχθη στον 2ο υποόμιλο στον Β’ Όμιλο για την Α2 γυναικών.

Η Βύσσα στέρησε από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης μετά από αυτή την ήττα ,κατά το ήμισυ, τη δεύτερη θέση. Παράλληλα ήττα-έκπληξη αλλά … αναμενόμενη λόγω εντοπιότηας υπέστη και ο πρωτοπόρος Ναύαρχος Βότσης από τη ΧΑΝΘ με 0-3 και έτσι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης τερματίζει τέταρτη και αποχαιρετά το όνειρο της ανόδου κατακτώντας την τέταρτη θέση, ενώ η Νέα Βύσσα εμεινε στην έκτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για την Νέα Βύσσα από την στιγμή που η Νίκη Αλεξανδρούπολης νίκησε την Ανατόλια, και έτσι το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους παρα την αντίσταση των κοριτσιών του Βλασακίδη να παίρνουν το τρίποντο και να περιμενουν το αναμενόμενο στραβοπάτημα της ΧΑΝΘ στον πρωτοπόρο Βότση για να παίξουν στα μπαραζ ανόδου στην Α1. Βέβαια έμειναν με την… ορεξη όπως και η Νίκη Αλεξανδρούπολης μόνο που ξαφνικά η ΧΑΝΘ στο τέλος του πρωταθλήματος έγινε… Μπαρτσελόνα σαρώνοντας στο πέρασμά της!

Tα σετ: 3-0 (25-17, 25-22, 25-20)