Τέσσερις ξανθιώτες ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας

 

Τέσσερις ξανθιώτες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Ο λόγος για τους Μπαρή Ογλού, Απόστολο Τσανακτσόγλου, Σούλη Τσομπανόπουλο και Κώστα Μαυροματίδη.

Ο Μπαρή Ογλού που πρόσφατα κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας με την ομάδα της Πέρνης και την ξανθιώτικη παροικία έχει σημειώσει σε σύνολο 21 αγώνων 11 τέρματα πέραν των τερμάτων που σημείωσε στον θεσμό του Κυπέλλου βοηθώντας στα μέγιστα την καβαλιώτικη ομάδα τόσο στην καλή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα όσο και στην κατάκτηση του Κυπέλλου όντας και αρχηγός της ομάδας. Έτσι βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα έχοντας 3 γκολ λιγότερα από τον πρώτο.Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στον Ορφέα Ξάνθης.

Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο έτερος ξανθιώτης Τσανακτσόγλου που έχει σημειώσει εξίσου 11 τέρματα σε σύνολο 21 αναμετρήσεων με την ομάδα της Νέας Καρυάς στην οποία και αγωνίζεται. Η καβαλιώτικη ομάδα της Νέας Καρυάς αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της Καβάλας. Ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.

Ένα τέρμα λιγότερο έχει πετύχει ο Τσομπανόπουλος που κατάφερε να σημειώσει 10 τέρματα σε 21 αγώνες με την ομάδα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου με την φανέλα της οποίας αγωνίζεται για την φετινή χρονιά. Ο μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Χρυσοχώρι βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος στην 6η θέση του πίνακα βρίσκεται ένας άλλος ξανθιώτης μεσοεπιθετικός. Ο λόγος για τον Μαυροματίδη που σε σύνολο 21 αγώνων έχει σημειώσει 7 τέρματα πέραν αυτών στον θεσμό του Κυπέλλου. Φέτος αγωνιζόμενος με την φανέλα του Κεραυνού Πέρνης κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές για την ομάδα του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων και  στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.