Α2 Γυναικών: Νίκη δυάδας για τη Νίκη που περιμένει δώρο από Νέα Βύσσα και τον Βότση

 

Συνεχίζει τα τρελά σερί η Νίκη Αλεξανδρούπολης καθώς κατάφερε να κερδίσει το Ανατόλια με 3-1 και αναμένει το αυριανό αποτέλεσμα της ΧΑΝΘ με τον Ναύαρχο Βότση και του Λαγκαδά με τη Βύσσα που θα ορίσουν τη παραμονή ή οχι στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Πέρα από ένα στραβοπάτημα στο δεύτερο σετ, η Νίκη πήρε όλα τα σετ εύκολα από το υποβιβασμένο Ανατόλια με μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο σετ υπήρξε μια χαλαρότητα από τις δυο ομάδες και το Ανατόλια φαίνεται να το εκμεταλλεύτηκε και το κέρδισε με 25-21. Μετά απ’ αυτό το μικρό διάλειμμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επανήλθε και δε χάρισε άλλο πολύτιμο βαθμό της στη φιλοξενούμενη ομάδα μέχρι και το τέλος.

Πλεον όμως ελπίζει σε ένα θαυμα γιατί αν και εφτασε τους 33 βαθμούς δεν πρέπει ο Λαγκαδας που εχει 31 βαθμούς να μην κερδίσει την αδιάφορη πλέον Νέα Βύσσα, ενω κυρίως ελπίζει ο αδιάφορος Ναυάρχος Βότσης με 38 βαθμούς να επικρατήσει της ΧΑΝΘ παρά της φήμες που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη για νίκη των φιλοξενουμένων με την οποία πάιρνουν αυτοί την δεύτερη θέση και το εισιτήριο στα μπαραζ. Πάντως σε ισοβαθμία με την ΧΑΝΘ η Νίκη έχει το πλεονέκτημα, αφού νίκησε 3-0 εντός και έχασε 1-3 στην Θεσσαλονίκη, μειονεκτεί σε ισοβαθμία με τον Λαγκαδα αφού έχασε 0-3 εκτός και κέρδισε 3-2 στην Αλεξανδρούπολη.

Τα σετ: 3-1 (25-14, 21-25, 25-13, 25-14)