Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη έχει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο και θα παλέψει για τη νίκη θέλοντας να μείνει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κομοτηνής την προηγούμενη αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε νικήσει εντός έδρας τα Νέα Μουδανιά. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Ζέφυρο με 75-68. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Τσουμαχίδης και Παζόλης από το Σύνδεσμο Μαγνησίας ο πρώτος και Κενρικής και Δυτικής Θεσσαλίας ο δεύτερος.

Τον Παναθλητικό υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή σε μία επίσης πολύ δύσκολη αναμέτρηση, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ισόβαθμη στη δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕ Κομοτηνής και έχει στόχο την απευθείας άνοδο. Ο ΓΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τους πρωτοπόρους Ικάρους Σερρών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθλητικός είχε επικρατήσει με 87-65. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Παπαγεωργίου και Σαρακενίδης από το Σύνδεσμο Κιλκίς ο πρώτος και Κεντρικής Μακεδονίας ο δεύτερος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μακεδονικού:  Μακεδονικός – Μαντουλίδης (Αγραφιώτης Ι.-Γρέκος (Λαδένης))

Κ.Γ. Ποταμουδίων:  Αστέρας Καβάλας – Ίκαροι Σερρών (Φουτζήλας-Λουλουδιάδης (Μπρίγκος))

Κ.Γ. Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Παναθλητικός (Παπαγεωργίου-Σαρακενίδης (Γκουρτσιλίδης))

Κ.Γ. Διαβατών:  Ιωνικός Ιωνίας – Νεάπολη (Γαζέτας-Παπαθανασίου (Τοζακίδης))

Κ.Γ. Ν. Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Χαλκηδόνα (Μελανίδης-Χατζηχαρίσης (Γιαβρής))

Κ.Γ. Ν. Μουδανιών:  Ν. Μουδανιά – Αγ. Βαρβάρα (Τσούλης-Σελεβός (Θωμόπουλος))

Κ.Γ. Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής (Τσουμαχίδης-Παζόλης (Παπαδόπουλος Ν.))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ