Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στους εκτός έδρας αγώνες Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής

 

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία ορίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Αλμωπό Αριδαίας, με βοηθούς τους Αναστάσιο ΓιαΜούζη και Ιωάννη Μηνούδη, επίσης από την Πιερία. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών με τη Νάουσα διαιτητής ορίστηκε ο Διονύσης Παλιούρας από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αργύρη Νταβέλα και Γιώργο Μιχτατίδη από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Στην αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον Καμπανιακό διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης από το Σύνδεσμο Θράκης, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιώτζιο και Θανάση Καραγιάννη, επίσης από το Σύνδεσμο Θράκης. Τέλος στον αγώνα ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Εορδαϊκό διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Σιμίδης από τον Έβρο, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κίτσο και Παναγιώτη Τερζόπουλο από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 24η αγωνιστική (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 16:00, απευθείας ενημέρωση φυσικά από το ThrakiSportS):

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καρδίας
Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Πασσαλής, Χρτσαΐδης (Χαλκιδικής)

Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός
Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Τζιώτζιος, Καραγιάννης (Θράκης)

Δόξα Δράμας – Εορδαϊκός
Διαιτητής: Σιμίδης (Έβρου)
Βοηθοί: Κίτσος, Τερζόπουλος (Έβρου)

Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητής: Παλιούρας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νταβέλας, Μιχτατίδης (Μακεδονίας)

Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Στεφούλης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

Αλμπωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης
Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Γιαμούζης, Μηνούδης (Πιερίας)

ΑΕ Ποντίων – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-3 α.α.

Ρεπό έχει ο Μακεδονικός Φούφα