Photos: Κλικ από το τουρνουά που συμμετείχε η ΑΕ Ξάνθης στις Σέρρες παρουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Στέλιος Γιαννακόπουλος λάμπρινε με την παρουσία του το 4ο Διεθνές τουρνουά κατά της φτώχιας και της πείνας που διοργάνωσε την Κυριακή 26 Μαρτίου ο Πανσερραϊκός και στο οποίο πήρε μέρος και η ΑΕ Ξάνθης που συμμετέχει συχνά σε διάφορα τουρνουά.

Στο φετινό τουρνουά (πάρκο Ομόνοιας) πήρε μέρος με τρία τμήματα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕ Ξάνθης, με τους νεαρούς ξανθιώτες ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο που βράβευσε μικρούς ποδοσφαιριστές των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ υπέγραψε και αυτόγραφα στους θαυμαστές του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το τουρνουά έγινε μια μέρα μετά τον σημαντικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάθε χρόνο φιλοξενεί σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Γιώργος Σαμαράς και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Εκτός της ομάδας της Ξάνθης πήραν μέρος οι Νιγρίτα, Λευκώνας, Παναθλητικός, Νεοχώρι, Αετοί, Χριστος, Ακαδημία Ολυμπιακού, Ηράκλεια, Σέρρες 85, Αθλητικό Χωριό και ομάδα από το Σαντάνσκι.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορταζ μέσα από το φακό του anexartitos.gr που βρέθηκε στην εκδήλωση….