Γ’ Εθνική: Η επιστροφή του Καρά Αλή Ονούρ στον Ορφέα Ξάνθης και… η δοκιμή στην Γερμανία

 

Σχεδόν 20 μέρες χωρίς επίσημο αγώνα συμπληρώνει ο Ορφέας Ξάνθης, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό.

Ωστόσο ένα άλλο θέμα που απασχόλησε έντονα την ομάδα τον προηγούμενο ενάμισι μήνα ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα και η εξαφάνιση πάικτη που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ο λόγος για τον Καρά Αλή Ονούρπου δεν εμφανιζόταν καθόλου στις προπονήσεις της ομάδας του (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν, ο ποδοσφαιριστής τον καιρό που έλειπε από τις προπονήσεις της ομάδας του, δοκιμάστηκε εν αγνοία του Μπάμπη Χατζημεστή και γενικά της διοίκησης και του πρπονητικού τιμ του Ορφέα Ξάνθης σε άλλη, ή ίσως και άλλες ομάδες, με κάποιες αναφορές να κάνουν λόγο ακόμα και για δοκιμαστικά στην… Γερμανία.

Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης του Ορφέα εμφανίστηκε και πάλι 15 ημέρες μετά, και από τον Μπάμπη Χατζημεστή του επιβλήθηκε ποινή ατομικών προπονήσεων για 15 επιπλέον μέρες, με την ποινή αυτή ωστόσο να έχει πλέον εξαντληθεί και τον παίκτη να προπονείται κανονικά με την ομάδα του. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Αριδαίας.