Α2 Ανδρών: Τελικός με την Καρδίτσα για τον Άθλο Ορεστιάδας! Η μάχη της παραμονής δυο στροφές πριν το τέλος

 

Μετά και τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών Βόλεϊ ο Άθλος Ορεστιάδας δίνει δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όσο αφορά την υπόθεση της παραμονής του στην πρώτη του χρονιά στην Α2 κατηγορία.

Οι υπόλοιπες δυο ομάδες της Θράκης η ΓΕ Αλεξανδρούπολης και η ΑΕ Κομοτηνής έχουν “καθαρίσει” από νωρίς την παραμονή τους και έτσι το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ομάδα της Ορεστιάδας.

Αυτή την στιγμή 4 ομάδες παλεύουν να αποφύγουν την 8η θέση που μαζί με τον Πήγασο Κοζάνης θα οδηγήσει στην Β’ Εθνική. Ο Άθλος Ορεστιάδας με 16 πόντους θέλει μόνο νίκη και εαν γίνεται “καθαρή” ώστε να “καθαρίσει” πρόωρα την “μπουγάδα” και να μην πάει να παίξει τείκό στην Μίκρα με τον Άρη.

Ο Άρης του Στράτου Γζουντέλη με 18 βαθμούς μετά την φυγή βασικών παικτών του και σχεδόν με εφηβική ομάδα έχει μπλέξει σε περιπέτειες μετα τις συνεχείς ήττες εκπλήξεις από Πήγασο και Καρδίτσα, ωστόσο για να είναι και μαθηματικά σωσμένος θέλει ένα βαθμό στα παιχνίδια με ΕΛπίδα ή Άθλο, ώστε να μην μπλέξει σε διπλές ή τριπλές ισοβαθμίες.

Ο Απόλλων Πατρών με 16 βαθμούς και αυτός έχοντας πλεονέκτημα σε αρκετές ισοβαθμίες θέλει μια νίκη με Ολυμπιάδα στο τοπικό ντέρμπι ή με την αδιάφορη Ελπίδα για να εξασφαλιστεί, ενω ο ΣΠΑ Καρδίτσας με 15 βαθμούς θέλει μόνο και μόνο τρίποντη νικη στην Ορεστιάδα την επόμενη αγωνιστική και πάλι δεν είναι σίγουρος αφού εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων.

Το πρόγραμμα των 4 μονομάχων για την παραμονή:

Άρης  (18 βαθμοί): Ελπίδα Αμπελοκήπων (εκτός), Άθλος Ορεστιάδας (εντός)
Απόλλων Πατρών (16 βαθμοί ): Ολυμπιάδα Πατρών (εκτός),  Ελπίδα Αμπελοκήπων (εντός)
Άθλος Ορεστιάδας (16 βαθμοί): ΣΠΑ Καρδίτσας (εντός), Άρης (εκτός)
ΣΠΑ Καρδίτσας (15 βαθμοί): Άθλος Ορεστιάδας (εκτός), ρεπό

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ