Τεράστια νίκη με τεσσάρα επί του Ελληνικού Κολεγίου στην Τριανδρία για το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης που… κρυφοκοιτάζει το ταξίδι στην Κύπρο

 

Τεράστια νίκη με 4-0 μέσα στο γήπεδο της Τριανδρίας επί του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης σημείωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, που απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες των αναπτυξιακών τμημάτων του ΑΟΞ.

Η ομάδα του Ηλία Καραλίδη θέλει πλέον τη νίκη απέναντι στο 2ο Λύκειο Κοζάνης, σε αγώνα που θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη τις επόμενες μέρες, προκριμένου να προκριθεί από τον όμιλο της Β. Ελλάδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, που φέτος θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο. Πολλοί από τους παίκτες μάλιστα της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης θα είναι και αύριο στη Θεσσαλονίκη, δεδομένου πως είναι μέλη της ομάδας Κ17 της Ξάνθης που αύριο αγωνίζεται στην ίδια πόλη με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία από την επίσημη σελίδα της Ξάνθης, οι 12 εκ των 18 παικτών της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, είναι μέλη και της ομάδας Κ17 της Ξάνθης.

Μάλιστα, υπό προϋποθέσεις το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης προκρίνεται στην τελική φάση ακόμα και με ισοπαλία, μετά την μεφάλη σε έκταση νίκη του στην Τριανδρία. Τα γκολ για τους Ξανθιώτες σημείωσαν οι Μελιόπουλος, Δουλγέρης, Ιωάννου και Χασάνογλου.