ΕΠΣ Θράκης: Οι δηλώσεις του προπονητή του Κοσμίου Γ. Δίγκα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την συνέχεια

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κοσμίου Γιώργος Δίγκας μετά την επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και αυτό δεν κρύφτηκε από τις δηλώσεις που έκανε.

«Νομίζω ότι δίκαια και καθαρά κατακτήσαμε το Κύπελλο. Το είδατε όλοι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον τελικό. Το παιχνίδι το αξίζαμε και το πήραμε. Συγχαρητήρια και στον Ίασμο, γιατί είναι σπουδαίος αντίπαλος», είπε ο Δίγκας που νωρίτερα είχε δεχθεί και τα συγχαρητήρια του προπονητή του Μεγάλου Αλεξάνδρου Σάββα Αϊβάζη, που έχει γράψει ιστορία στον πάγκο του Κοσμίου (όπως και ο Δίγκας σε αυτόν του Ιάσμου).

Ο Γιώργος Δίγκας επισήμανε ωστόσο ότι άλλο Κύπελλο άλλο Πρωτάθλημα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς θεσμούς και επομένως θα είναι μεγάλο λάθος να θεωρήσει κάποιος ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου αρκεί από μόνη της για να δώσει την ψυχολογική ώθηση στην ομάδα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπως θα συμβεί φέτος απευθείας με τον πρωταθλητή.

Σε σχέση με το που αφιερώνει το Κύπελλο, ο Γιώργος Δίγκας ανέφερε: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στα παλικάρια που δουλέψανε για να πάρουμε το Κύπελλο. Νομίζω ότι στους παίκτες μου πρέπει να αφιερώσω το Κύπελλο, μόνο σε αυτούς και φυσικά στην οικογένειά μου», σχολίασε μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κοσμίου, πριν τον πάρουν στα χέρια τους οι παίκτες και ξεκινήσουν να τον… πετάνε στον αέρα.