Αποκλεισμός για τον Ιμπίς Νιαζί στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Ελευθέρας Κ23 της Ουγγαρίας

 

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία τoυ κομοτηναίου παλαιστή Ιμπίς Νιαζί στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελευθέρας Κ23 που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Ο αθλητής του ΑΣ Δημοκρίτειο αγωνίστηκε στα 97κ. αλλά ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα με 7-3 από τον Σλοβάκο Γκάμπριελ Τις. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε ο Κύπριος Αλέξιος Καουσλίδης αλλά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ήττα 10-0 από τον Ρουμάνο Βασίλε Βλαντ Κάρολ. Στον τελικό θα παλέψει ο Ρώσος Γκεόργκι Γκογκάεβ με τον Γεωργιανό Γκίβι Ματσαρασβίλι.

Τον χορό των ελληνικών συμμετοχών στη διοργάνωση είχε ανοίξει ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ στα 74κ. της ελευθέρας όπου κληρώθηκε κόντρα στον Ενγκίν Ρασίντ Ισμαϊλ από τη Βουλγαρία. Ο Έλληνας παλαιστής έχασε 5-2 από τον αντίπαλό του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στον τελικό έφτασε ο Ζελιμχκάν Χάτζιεφ από τη Γαλλία και ο Αβταντίλ Κεντχάτζε από τη Γεωργία.

Την Τετάρτη η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Κωνσταντίνο Γκότση στα 70κ. ελευθέρας. Άλλη θρακιώτικη συμμετοχή σε αυτήν την διοργάνωση δεν υπάρχει.