Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι των Άρη Αβάτου, ΠΑΟΚ Κοσμίου και ΑΕ Διδυμοτείχου στην κλήρωση της Τρίτης

 

Μετά και την διεξαγωγή των τελικών κυπέλλου σε όλες τις ΕΠΣ της χώρας αλλά και της Θράκης, έρχεται η ώρα της κλήρωσης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Θα μπουν στην κληρωτίδα την Τρίτη εκτός των τριών ομάδων της Θράκης, οι κυπελλούχοι Καβάλας των Ξανθιωτών παικτών και προπονητή, αλλά επίσης και των ΕΠΣ Δράμας και Σερρών με τις έξι ομάδες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους μεταξύ τους.

Έτσι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη 5/4 οι Άρης Αβάτου, ΠΑΟΚ Κοσμίου και ΑΕ Διδυμοτείχου θα αντιμετωπίσουν σε μονούς νοκ άουτ αγώνες είτε κάποια άλλη θρακιώτικη ομάδα είτε την Ελπίδα Σκουτάρεως από την ΕΠΣ Σερρών, τον Κεραυνό Πέρνης από την Καβάλα και την Προσοτσάνη από την Δράμα.

Οι νικητές από τα τρία  ζευγάρια που θα προκύψουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια της διοργάνωσης κάποιους από τους Μακεδονικός Βεύης (Φλώρινα), ΠΑΟ Κουφαλίων (Μακεδονία), ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Κιλκίς), Εδεσσαϊκό (Πέλλα) και ΠΟ Τριγλίας (Χαλκιδική) και ΑΕ Αλεξάνδρειας (Ημαθία) στην Β’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.