LIVE από το Σουφλί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: Ενωση Ανθειας Αριστείνου – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ενωση Άνθειας Αριστείνου και την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Νίκος Γκουντλής είναι στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον φετινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα σε Ένωση Άνθειας Αριστείνου και Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου.

Ώρα 15:35 Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο γήπεδο και αφού έκαναν μια πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν για το καθιερωμένο ζέσταμα πριν το παιχνίδι.

Ώρα 15:40 Πριν περάσουμε και στα υπόλοιπα στοιχεία από το γήπεδο του Σουφλίου, αλλά και στις ενδεκάδες των δύο ομάδων, πάμε να δούμε τους πολύτιμους χορηγούς, που χωρίς τη βοήθεια τους, δε θα ήταν δυνατή η σημερινή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Ωρα 15:42  Χορηγός της μετάδοσης του αγώνα είναι το Chicken Story, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη. Για ξεχωριστές γεύσεις, τεράστια ποικιλία και μοναδική εξυπηρέτηση, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο όπου θα βρείτε τα πάντα για το κοτόπουλο. Με άμεση παράδοση σε μισή ώρα, πολύ καλές τιμές αλλά κυρίως ασύγκριτη ποιότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:48 Επίσης, το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:54 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:01 Έχουν βγει και κάνουν την προθέρμανση τους οι παίκτες των δύο ομάδων, με κάτι λιγότερο από 30 λεπτά να απομένουν για το πρώτο σφύριγμα του αγώνα.

Ώρα  16:06 Σύμφωνα με τον ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου, πρώτος διαιτητής του τελικού θα είναι ο κ. Σιβούδης και θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Τερζόπουλο και ως β’ βοηθό τον Γεωργακούδη.

Ώρα 16:12 Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων: Οι 11 που έχε επιλέξει ο κ. Αναστασιάδης για την ΑΕ Διδυμοτείχου είναι οι εξής:Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Άχπας, Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Κ., Γωνιάδης, Πετρόπουλος Σ., Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Ωρα 16:16 Πάμε να δούμε και τους έντεκα της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου που επέλεξε ο Μιχάλης Φλώρος: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Δορουγιδένης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Καλέτσιος, Καπανίκας, Μαλτέζος, Πατσιώρας, Ευφραιμίδης, Μαρασλής.

Ώρα 16:23 Αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και πάλι οι παίκτες, για να αλλάξουν και να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Μετράμε αντίστροφα για την σέντρα!

Ώρα 16:31 Αυτή την ώρα η είσοδος των δύο ομάδων στο γήπεδο!

Ώρα 16:35 Σέντρα στον μεγάλο τελικό με πεντάλεπτη καθυστέρηση και ενώ πάνω από 600 άτομα πρέπει να βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο γήπεδο!

1′ Εναρξη του αγώνα

5′ Χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα οι δυο ομάδες.

9′ Πρώτη φάση στο παιχνίδι, η ΑΕ Διδυμοτείχουν προσπάθησε να απειλήσει, με μια εκτέλεση φάουλ με σέντρα, η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ένωσης Ανθείας Αρίστεινου, αλλά τελικά οι αμυντικοί απομάκρυναν.

10′ Δοκάρι για την Άνθεια. Νέα ευκαιρία στο ματς, με τον Ευφραιμίδη να πιάνει ένα σουτ, και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη!

11′ Ευκαιρία για το Διδυμότειχο, με τον Γιαννόπουλο να κάνει ένα δυνατό σουτ, όμως τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

15′ Πολύ καλή ευκαιρία για το Διδυμότειχο, με τον Μαρασλή, να κάνει μια πάσα με το κεφάλι προς τα πίσω, αλλά τελικά τον Μπαμπλή να προλαβαίνει οριακά τον Γιαννόπουλο και να σταματά τη φάση.

20′ Συμπληρώθηκε το πρώτο 2ολεπτο του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες έως τώρα.

27′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση Ανθείας Αρίστεινου, με τον Καλέτσιο, να βρίσκεται από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας, ολομόναχος στην περιοχή, αλλά η προβολή του φεύγει άουτ.

29′ Απαντάει γρήγορα το Διδυμότειχο στην ευκαιρία της Ένωσης, με τον Άχπα να σεντράρει από δεξιά, τον Γιαννόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να φεύγει χωρίς πολλή δύναμη, και τον Μπαμπλή να μπλοκάρει εύκολα.

35′ Με τον χρόνο να κυλάει οι δυο ομάδες έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι, με το Διδυμότειχο να πιέζει και να κυνηγά το γκολ κάπως περισσότερο από την Ένωση Αρίστεινου.

39′ Καλή ευκαιρία για το Διδυμότειχο, με τον Παντελίδη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από τα δεξιά, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπλή.

42′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ένωση, με τον Καπανίκα να πιάνει ένα σουτ, και τον Κυριακίδη να μπλοκάρει έστω και με δυσκολία, με δεύτερη προσπάθεια.

45′ Αντεπίθεση για την ΑΕ Διδυμοτείχου, με τον Αγγελακάκη να κατεβάζει τη μπάλα ωραία, να πέφτει εντός περιοχής από μια κόντρα με τον Μπαμπλή, να ζητά πέναλτι, αλλά τελικά τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

45+1′ Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση Ανθείας Αρίστεινου, με τον Άχπα να κάνει λάθος, τον Καπανίκα να κλέβει τη μπάλα και να φεύγει στη κόντρα, να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Κυριακίδη, αλλά να καθυστερεί πολύ να κάνει το σουτ, και τελικά να βλέπει τον αντίπαλο κίπερ να μπλοκάρει!!

45+2′ Τέλος του πρώτου ημιχόνου εδώ στο Σουφλί! Οι δυο ομάδες παίζουν αρκετά καλά, δημιουργούν και οι δύο ευκαιρίες, αλλά έως τώρα οι δύο κίπερ έχουν κρατήσει το 0-0. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0.

Ώρα 17:24  Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης του αγώνα είναι το Chicken Story, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη. Για ξεχωριστές γεύσεις, τεράστια ποικιλία και μοναδική εξυπηρέτηση, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο όπου θα βρείτε τα πάντα για το κοτόπουλο. Με άμεση παράδοση σε μισή ώρα, πολύ καλές τιμές αλλά κυρίως ασύγκριτη ποιότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:29 Επίσης χορηγός είναι, το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:35 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:37 Βγήκαν από τα αποδυτήρια οι δυο ομάδες, πάμε για έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού!

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Καμία αλλαγή για τις ομάδες, οι προπονητές επέλεξαν να συνεχίσουν κανονικά, με τις βασικές ενδεκάδες τους και στο ξεκίνημα της επανάληψης.

55′ Παιχνίδι κατοχής στο Σουφλί, χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου για τις δύο ομάδες, με εξαίρεση μόνο μια εκτέλεση κόρνερ για το Διδυμότειχο, που απομάκρυναν τη μπάλα όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί.

58′ Πρώτη αλλαγή του παιχνιδιού, με τον Πετρόπουλο Κ. να δίνει τη θέση του στον Μαμρακισβίλι.

61′ Προσπάθησε να απειλήσει το Διδυμότειχο, αλλά η μπαλιά του Αγγελακάκη, δεν πέρασε από τον Δουρουγιδένη, που απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

64′ Κίτρινη κάρτα στον Μαλτέζο για ένα άτσαλο μαρκάρισμα.

65′ Πρώτη αλλαγή και για την Ένωση Ανθείας Αρίστεινου,  με τον Τερζή να αντικαθιστά τον Καπανίκα.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για την Άνθεια, με τον Μαρασλή να βρίσκεται μετά από κόντρες εντός της περιοχής, να γυρνάει και να προσπαθεί να σουτάρει, όμως τον Κυριακίδη τελικά να αποκρούει σε κόρνερ.

73′ Γκοοοοοολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου!!  Ο Γιάννης Γωνιάδης εκμεταλλεύεται μια εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ και με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του! Ένωση Ανθείας Αρίστεινου – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1!

74′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννόπουλο δείχει ο κ. Σιβούδης.

75′ Στο έδαφος ο Λίτσιος, αποχώησε πριν λίγο και εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

78′ Καλή ευκαιρία για το Διδυμότειχο που μετά το γκολ πιέζει ακόμα πιο ψηλά, με τον Αγγελακάκη να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να βλέπει τη μπάλα να φεύγει άουτ τελικά.

79′ Διπλή αλλαγή για την Ένωση Ανθείας Αρίστεινου. Ο Ευφραιμιδης και ο Καλετσιος θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, για να πάρουν τη θέση του οι Καρασεριδης και Καβατζικιωτης.

81′ Δεύτερη αλλαγή και για το Διδυμότειχο τώρα. Ο Καβανόζης θα μπει στο γήπεδο και θα πάρει τη θέση του Ιντζέ.

86′ Καλή ευκαιρία για την Ένωση, με τον Δουρουγιδένη να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να βλέπει τη μπάλα να φεύυγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κυριακίδη.

89′ Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση, με τους παίκτες της, όμως να μην μπορούν ούτε τώρα να νικήσουν τον Κυριακίδη, ο οποίος και κρατά το 0-1 υπέρ της ομάδας του!

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, όπως αποφάσισε ο διαιτητής! Μετράμε αντίστροφα για το τελευταίο σφύριγμα του τελικού.

90+3′ Τέλος του αγώνα! Ο διαιτητής του αγώνα σφυρίζει για τελευταία φορά και η ΑΕ Διδυμοτείχου στέφεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου!! Ένωση Ανθειας Αρίστεινου – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1!

Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το ThrakiSportS, για να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό τη μετάδοση του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου! Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε από κάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθούν ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και φυσικά πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τις κερκίδες του γηπέδου του Σουφλίου! Καλό σας απόγευμα!