A2 Γυναικών: Νίκη τετράδας για την Νέα Βύσσα επί του Αρχελάου και “κρυφές” ελπίδες για δυάδα!

 

Νίκη την ένατη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη που την κρατάει ζωντανή στο παιχνίδι των μπαράζ και της δεύτερης θέσης αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, πέτυχε για την προτελευταία αγωνιστική ο ΑΟ Νέας Βύσσας στην έδρα του επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-1 σετ.

Πλέον τα κορίτσια που υπολείπονται 2 βαθμούς από ΧΑΝΘ και Λαγκαδα την αλλη βδομάδα και πάλι Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουν τον τρίτο Λαγκαδα στο φιναλε του πρωταθλήματος για την νίκη που θα πιθανότατα θα τους φέρει κοντά στην πρωτη δυάδα που οδηγεί σε μπαράζ με τους δεύτερους των άλλων ομίλων, ενω ταυτόχρονα θέλουν και στραβοπάτημα της εκπληκτικής Νίκης Αλεξανδρούπολης με το Ανατόλια στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” .

Στο παιχνίδι ο ΑΟΝΒ δεν είχε πρόβλημα αφου δυσκολεύτηκε μόνο στα πρωτα δυο σετ. Συγκεκριμένα κατέκτησε το πρωτο με 25-22, ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες το δεύτερο με 25-27. Στα υπόλοιπα δυο δεν δυσκολεύτηκε και τα πήρε με 25-18 και 25-19, φτανοντας τους 29 βαθμούς, 2 λιγοτερους από ΧΑΝΘ, Λαγκαδα και 1 από την Νίκη, ενω ο Αρχ’ελαος έμεινε στους 20 βαθμούς.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 25-17, 25-18, 25-19)