Η συγκινητική φωτό του αρχηγού του Άρη Αβάτου με τα δύο του παιδιά για το προσωπικό ρεκόρ των πέντε κυπέλλων (+photos)

 

Μπορεί ο Άρης Αβάτου να στέφθηκε πριν από δύο εβδομάδες για πρώτη φορά κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης, όμως για τον αρχηγό της ομάδας αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη, αλλά η πέμπτη φορά που στέφθηκε Κυπελλούχος.

Ο Σουκρηογλού Σουκρή αγωνίστηκε από την αρχή του τελικού φυσικά, έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο φετινός τελικός αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τον Σουκρή, αφού με αυτόν, οι τελικοί στους οποίους έχει αγωνιστεί έγιναν πέντε, και μαζί με την φετινή κατάκτηση, έχει να λέει πως, και στους πέντε τελικούς που αγωνίστηκε έχει καταφέρει να στεφθεί σε όλους κυπελλούχος!

Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα υπερρήφανος για αυτό του το επίτευγμα, όπως είναι λογικό άλλωστε. Το μαρτυράει άλλωστε και η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, μαζί με τα δυο παιδιά του, να φορούν τη φανέλα του Άρη Αβάτου, με το νούμερο πέντε στη πλάτη, που δείχνει τα κύπελλα που έχει κατακτήσει ο μπαμπάς τους.

Ένα άλλο μεγάλο επίτευγμα που έχει καταφέρει ο Σουκρή, είναι πως με την πέμπτη κατάκτηση του Κυπέλλου, έχει καταφέρει να γράψει την δική του σελίδα στην ιστορία της ΕΠΣ Ξάνθης, ως ένας εκ των λίγων παικτών που μετρούν περισσότερες κατακτήσεις Κυπέλλων.

Μπορεί ο Ορφέας Ξάνθης να είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 9 Κύπελλα (στα τρία εκ των οποίων ήταν μέλος της ομάδας ο Σουκρή), με την Ασπίδα να ακολουθεί με 7 Κύπελλα, και πιο κάτω τις Β52 Γενησέας και Δόξα Ξάνθης να ακολουθούν με τρία λιγότερα, όμως μόνος του ο Σουκρή έχει πέντε κατακτήσεις. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά είχε στεφθεί κυπελλούχος με τον ΑΟ Βιστωνίδας το 2008, ακολούθησαν τρεις σερί κατακτήσεις με τον Ορφέα Ξάνθης την τριετία 2009-2012 και μετά τις τέσσερις αυτές σερί κατακτήσεις, χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να έρθει η πέμπτη με τον Άρη Αβάτου.