Εθνική με Θρακιώτικη ψυχή! Με Καβαλιώτικο γκολ και βράχους Τόρο και Μάνταλο, αν και τέλειωσε με 9, πήρε αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο!!!

 

Μια συγκλονιστική Εθνική Ομάδα πήρε μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο και αν δεν υπήρχε ο Λουκάκου να ισοφαρίσει στο 89′, θα είχε επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με ένα τεράστιο τρίποντο απέναντι στην πέμπτη καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπως αναφέρει η κατάταση της FIFA.

Βασικοί και συγκλονιστικοί στην απόδοσή τους ο Ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης και ο κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος, συγκλονιστικός ο Στέφανος Καπίνο, βραχος ο Παπασταθόπουλος και αποτελεσματικός ο Κώστας Μήτρογλου, καβαλιώτης στην καταγωγή για όσους δεν το ξέρουν, που έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Δυστυχώς οι Βέλγοι ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος και ενώ η Ελλάδα έπαιζε πάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Ταχτσίδη, ενώ στο τέλος είδε την κόκκινη κάρτα και ο Τζαβέλλας, σημαντικές απώλειες ενόψει του αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα τον Ιούνιο. Αλλά αυτά θα τα δούμε τότε. Το σημαντικό είναι το σημερινό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα με το αποτέλεσμα αυτό έφτασε τους 11 βαθμούς, παραμένει στην δεύτερη θέση, πάνω από την Βοσνία που έχει δέκα και πίσω από το Βέλγιο, το οποίο όμως θεωρητικά μπορούμε να χτυπήσουμε στο Καραϊσκάκη και πλέον μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα και στην πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας, χωρίς μπαράζ, στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας…