A2 Ανδρών: Προηγήθηκε με 2-0 σετ και 18-12 στο τρίτο αλλά το έχασε με 30-28 και τελικά ηττήθηκε στην Πάτρα ο Άθλος Ορεστιάδας

 

Πολύ μεγάλη εμφάνιση, από την οποία αποκόμισε ωστόσο μόνο έναν βαθμό αν και έφτασε μια ανάσα από το τρίποντο, πραγματοποίησε ο Άθλος Ορεστιάδας στην Πάτρα απέναντι στην ιστορική ΑΕΠ.

Η ομάδα του Έβρου προηγήθηκε με 2-0 σετ, κατακτώντας στον πόντο τα δύο πρώτα με 23-25 και 25-27. Στο τρίτο έφτασε μια ανάσα από το τρίποντο, που θα έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Άθλος προηγήθηκε με 12-18 αλλά οι Πατρινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν οι Ορεστιαδίτες φτάσουν στους 25 πόντους και παρά τα ματς μπολ που είχαν, δεν τα εκμεταλλεύθηκαν και τελικά έχασαν το σετ με 30-28 δίνοντας την ευκαιρία στην ΕΑΠ να μειώσει και τελικά να κάνει μια μεγάλη ανατροπή.

Και αυτό, καθώς στην συνέχεια η ΕΑΠ με την ψυχολογία στα ύψη, κατάφερε να πάρει το τέταρτο σετ με 25-21 και το τάι μπρέικ κατέληξε και αυτό στους γηπεδούχους με 15-11, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ!

Ετσι ο Άθλος επιστρέφει από την Πάτρα στην Ορεστιάδα με μόνο έναν βαθμό στις αποσκευές του και όχι με τρεις, όπως κάλλιστα θα μπορούσε βάσει της εικόνας και της εξέλιξης του ματς.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Καψαλιάρης, Καρδαμανίδης, Καλετζίδης, Τσιαμήτας, Χουσίδης, Μποκαλίδης, Σαββόγλου (λ) / Τοπαλίδης Β., Καζαντζίδης, Καραπαναγιώτης, Καραγεώργος.