Super League: Χωρίς αγώνες για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο οι έφηβοι της Ξάνθης!

 

Μετά και την αναβολή του αγώνα της Ξάνθης Κ17 με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την εξ’ αναβολής 1η αγωνιστικής του 3ου γύρου την Τρίτη  λόγω αιτήματος του ΠΑΟΚ εξαιτίας υποχρεώσεων παικτών του “δικεφάλου” για το σχολικό πρωτάθλημα, αναβάλεται και ο προγραμματισμένος αγώνας της ομάδας και με τον Ηρακλή στα Πηγάδια.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσε σε εξ’ αναβολής αγώνα τo Σάββατο στο Κανόνι Κέρκυρας την τοπική ομάδα και έτσι δεν θα έρθει στα Πηγάδια να αναμετρηθεί στα Πηγάδια με τους εφήβους της Ξάνθης για την 3η αγωνιστική του 4ου Γύρου.

Πιθανότατα ο επόμενος αγώνας της ομάδας του Κώστα Μπεδρελή θα είναι μεσοβδόμαδα με κάποιον από ΠΑΟΚ ή Ηρακλή, χωρίς τίποτα να μην είσαι σίγουρο με τον … προγραμματισμό της Super League.

Αυτήν την στιγμή η Ξάνθη μετα και το 1-1 στην Βέροια έχει 43 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, 7 περισσότερους από τον ανταγωνιστή της ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται ότι για ακόμη μια χρονιά θα πάρει μέρος στο φάιναλ φορ με στόχο να πετύχει ξανά την κατάκτηση του τίτλου όπως έκανε πριν 3 χρόνια και παραλίγο και πέρυσι όπου έχασε στον τελικό από τον ΠΑΟΚ.