ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η γιορτή του Λεύκιππου Ξάνθης και η κοπή της πίτας του συλλόγου

 

Την πρώτη του γιορτή πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Μαρτίου ο Λεύκιππος Ξάνθης, κόβοντας παράλληλα και τη βασιλόπιτα του, παρουσία 300 μελών, παικτών προπονητών, αλλά και φίλων του συλλόγου.

Tους προσκεκλημένους καλωσόρισε με χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ Θωμάς Ξανθόπουλος, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ότι “πρώτος στόχος τους συλλόγου μας είναι να δημιουργήσουμε Λευκιππάκια που θα αγαπάνε την ομάδα και την Ξάνθη. Να γίνουν δηλαδή καλοί αθλητές αλλά και καλοί πολίτες”.

Πριν την κοπή της πίτας μίλησαν σχετικά με τη συνεργασία τους με Λεύκιππο οι καθηγητές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Έφη Τσίτσκαρη και Θανάσης Χατζηνικολάου, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής και αρχηγός κατασκήνωσης στην Χαλκιδική Σωτήρης Κοκκινόπουλος, ο διατροφολόγος και παίκτης της ομάδας Θόδωρος Σταμπουλής, καθώς και ο Πάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλιση των παικτών του Λεύκιππου.

Η φωτογραφία από την εκδήλωση είναι από τον Μαχητή της Θράκης. Στην διάρκεια της εκδήλωσης συνολικά υπήρξαν 11 τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν αντίστοιχα δώρα, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι νέες φανέλες της ομάδας.