Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για την ανδρική ομάδα της Ασπίδας, η οποία αντιμετωπίζει το Αγρίνιο, με στόχο τη νίκη, με την οποία θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τους Καραμπίνη και Παπαθανασίου να μένουν εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα μετά από ένα μήνα βρίσκεται στην αποστολή ο Τόλης Κουτσογιάννης. Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας και να βοηθήσει με τον τρόπο του να φτάσει η Ασπίδα στο ροζ φύλλο αγώνα. Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Στεφανίδης, Πετς, Ντεμάι, Πατσής, Ασημάκης, Παπαδάκης, Koυτσογιάννης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές, Μανδαλάκης, Μασμανίδης.

Θεωρητικά εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Νέα Μουδανιά, τα οποία δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, πριν από το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (2/4) με τον Ζέφυρο στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει για ακόμα μία αγωνιστική την προσπάθεια της ΕΑΚ γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής.

Αντίθετα δύσκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η ομάδα του ΓΑΣ, που αντιμετωπίζει στις Σέρρες τους πρωτοπόρους Ικάρους. Προβλήματα δεν υπάρχουν για το Νεοκλή Λεμονίδη, με την ομάδα της Κομοτηνής να αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος και αυτό την κάνει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, ενώ έχει δείξει σε όλα τα φετινά παιχνίδια ότι μάχεται για τη νίκη και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα.

Το κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, η οποία υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας, σε ένα παιχνίδι “τελικό” για την παραμονή. Η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην ένατη θέση, ένα βαθμό πάνω από την ομάδα της Δράμας και με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας θα πρέπει στις επόμενες δύο αγωνιστικές να κάνει το απόλυτο και να ελπίζει η ομάδα της Δράμας να ηττηθεί σε ένα παιχνίδι, για να αποφύγει τη 10η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό. Οι παίκτριες της Ασπίδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία χωρίς προβλήματα, ενώ με κάλεσμα ζητάνε από τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ευμοίρου και να τις βοηθήσει στην προσπάθεια τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ