Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τα Νέα Μουδανιά υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Χαλκιδικής είναι η μόνη στον όμιλο που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε σπουδαία νίκη στο Νέο Σκοπό την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε νικήσει με 58-80. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ζαχαριάδης και Λάλλα από το Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας.

Δύσκολη αποστολή έχει η ομάδα του ΓΑΣ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους πρωτοπόρους Ίκαρους Σερρών. Ο ΓΑΣ ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από το Μαντουλίδη, έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Κομοτηνής είχε ηττηθεί με 62-71. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Εκίζογλου και Μαλτέσιος από το Σύνδεσμο Κιλκίς ο πρώτος και Θεσσαλονίκης ο δεύτερος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Μακεδονικός (Παπαδόπουλος Χ.-Βασιλόπουλος (Παραλικίδης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Αστέρας Καβάλας (Τσουμαχίδης-Σαρακενίδης (Κασαπίδης))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – ΓΑΣ Κομοτηνή (Εκίζογλου-Μαλτέσιος (Γιαβρής))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Νεάπολη (Τσούλης-Πράττος (Πολυχρονίδης))

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος – Ιωνικός Ιωνίας (Πετανίδου-Τοκμακίδης (Λαδένης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Ορφέας Ν. Σκοπού (Κοντογιάννης-Γεωργούλης (Μπρίγκος))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Ν. Μουδανιά (Ζαχαριάδης-Λάλλα (Γκουρτσιλίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ