Super League: Απάντηση του Άλμπερτ Ρούσσου στον Σάββα Παντελίδη για το ξενύχτι και την πειθαρχική τιμωρία του

 

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Άλμπερτ Ρούσσος έδωσε τη δική του απάντηση στον προπονητή του «γηραιού» (και επίσης πρώην του Πανθρακικού) Σάββα Παντελίδη σχετικά με την απομάκρυνση του από τον Ηρακλή.

Ο αμυντικός του Ηρακλή τοποθετήθηκε για το περιστατικό και το πειθαρχικό του παράρτημα με ανάρτηση του στο facebook. Στην δημοσίευση του παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, υποστηρίζει ότι το ξενύχτι του δεν ήταν σε νυχτερινό κέντρο αλλά σε εστιατόριο, αποκαλύπτει ότι ο προπονητής των «κυανόλευκων» δεν ήθελε να τον ακούσει αλλά τονίζει ότι θέλει το καλό του Ηρακλή. Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Τις τελευταίες ημέρες πολλά γράφονται για το όνομα μου και θέλω να τοποθετηθώ σε αυτά που εσείς γράφεται και για την όλη κατάσταση. Την Τρίτη 14/3 ενημερώθηκα από τον προπονητή μου και από την ομάδα ότι δεν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου για τον λόγο ότι την Πέμπτη 9/3 βρισκόμουν έξω μέχρι αργά μη τηρώντας το ωράριο της ομάδας. Δεν αρνήθηκα κάτι από όλα αυτά και ειλικρινέστατα απάντησα στο προπονητή μου ότι ένα οικογενειακό μου πρόσωπο είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε σε γνωστό ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ της Θεσσαλονίκης και η ώρα αποχώρησης μου από αυτό ήταν στις 01:45 πμ.

Η προγραμματισμένη προπόνηση της Παρασκευής 10/3 ήταν στις 16:00 μμ. Γνωρίζοντας ότι σε 2 μέρες έρχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα το λάθος μου εξαρχής ήταν που δεν ενημέρωσα τους ανθρώπους της ομάδας η ακόμα και τον προπονητή μου ότι θα παρευρεθώ στη γιορτή εκείνη (επαναλαμβάνω σε γνωστό εστιατόριο και όχι σε κάποιο νυκτερινό κέντρο), παραδέχομαι το λάθος μου όπως έκανα και μπροστά στον προπονητή μου αλλά προφανώς ο ίδιος δεν ήθελε να ακούσει την άποψη μου και προτίμησε να γίνει όλο αυτό, δεν είχα καμιά προστασία από την ομάδα.

Τα κοντινά μου άτομα και οι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί ξέρουν ποιος είμαι  και τον επαγγελματισμό μου ως προς το άθλημα που ασχολούμαι. Από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο γνωρίζοντας την σημασία και την ιστορία που κουβαλούσα στο στήθος μου, δεν υπήρξε ούτε ένα παιχνίδι που να αγωνίστηκα και να μην προσπαθούσα να δώσω το 100% μου για το καλό της ομάδας και πόσο μάλλον για τη κρίσιμη βαθμολογική θέση που βρίσκετε.

Τέλος θέλω να πω ότι είτε με εμένα στην ομάδα είτε χωρίς, εγώ πάντα θα υποστηρίζω το καλό του Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που μου έχει προσφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας μου».