ΕΠΣ Έβρου: Στον τελικό η ΑΕΔ με τεσσάρα στις Καστανιές και χατ τρικ του Δημήτρη Αντωνίου!

Αναμενόμενη πρόκριση για τον τελικό της ΕΠΣ Έβρου όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου πήρε η ΑΕ Διδυμοτείχου που στην ρεβάνς του 0-3 στις Καστανιές νίκησε άνετα με 4-0 τον Άρδα στο Δημοτικό Γήπεδο Διδυμοτείχου.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχος που με καλή ψυχολογία μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Ορεστιάδα και με αβαντάζ το πλεονέκτημα το 0-3 στις Καστανιές βρέθηκαν 3-0 μπροστά στο ημίχρονο με 3 τέρματα (15′, 35′, 45′) του Δημήτρη Αντωνίου (φώτο) που τον Γενάρη ήρθε στην ΑΕΔ από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Αναστασιάδη έριξε ρυθμούς με τους φιλοξενούμενους το 84′ οι Καστανιές είχαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1 αλλά το πέναλτι του Νάκου το μπλόκαρε ο Συριτούδης, με τον Χρήστο Γιαννόπουλο να κάνει το 4-0 στο 89′  και την ΑΕΔ να περνά στον τελικό με συνολικό σκορ 7-0, όπου θα αντιμετωπίσει στο Σουφλί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης, Μαμρικισβίλι, Κοτζά, Καζαλάς, Καΐσας (40′ Άχπα), Στ. Πετρόπουλος, Γκαβανόζης, Καλυμνιός, Κ. Πετρόπουλος (45′ Παντελίδης), Γιαννόπουλος, Αντωνίου

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: Ντινούδης, Τσοντζοράς, Τζιαφερίδης, Πετράς, Γουγουλιάς, Γοδόσης, Αλμπανίδης, Νάκου, Τσομπανούδης, Παγωνίδης, Μπακιρτζής