Πρόβαρε την φανέλα της Ξάνθης ο Γιώργος Τζελέπης στην… επέτειο ενός χρόνου από τα πέντε ρεκόρ που κατέρριψε

 

Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζελέπης, όπως «φωτογράφισε» την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS και έχουν πλέον γράψει ακόμα και οι κορυφαίες αθηναϊκές ιστοσελίδες, με τελευταίο το μεσημέρι της Τρίτης το Sport24 που επισημαίνει ότι «ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος ανήκε τα τελευταία χρόνια στον Πανθρακικό, συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και από το καλοκαίρι θα ανήκει και επισήμως σε αυτή».

Σήμερα το ThrakiSportS φέρνει στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεαρού και άκρως ταλαντούχου κομοτηναίου παίκτη με τη φανέλα της νέας του ομάδας και κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες, όπως οι Γιώργος Ψεμματάς και Νίκος Σαμπανίδης. Όπως είχε αναφέρει και το ThrakiSportS, ήδη ο Τζελέπης κάνει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα (βασικά με την Κ20 της Ξάνθης), όποτε φυσικά του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στο σχολείο.

Ο Τζελέπης είναι γεννημένος στις 12/11/1999 και την εφετινή σεζόν έπαιξε σε δύο παιχνίδια του Πανθρακικού, ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League. Πέρυσι ωστόσο κατέγραψε δύο εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα της Super League. Μάλιστα, στον αγώνα με την ΑΕΚ, ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 14 Μαρτίου του 2016, Καθαρά Δευτέρα τότε, ο Τζελέπης έσπασε μια σειρά από ρεκόρ, με σημαντικότερο αυτό του μικρότερου σε ηλικία παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αναμέτρηση του μεγάλου επαγγελματικού μας πρωταθλήματος.

Για τον νεαρό γκολκίπερ ενδιαφέρον επέδειξε κατά το παρελθόν η ιταλική Ελλάς Βερόνα, η οποία μάλιστα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό, η διοίκηση του οποίου όμως δεν την έκανε αποδεχτή, κρίνοντας ότι τα χρήματα δεν ήταν πολλά. Τελικά ο παίκτης έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα, η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής έχασε την ευκαιρία να κλείσει κάποιες τρύπες και η Ξάνθη που έχει παράδοση να αναδεικνύει μεγάλους τερματοφύλακες, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός και έσπευσε να κάνει, επισήμως από το καλοκαίρι, τον παίκτη δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΤΟΥ THRAKISPORTS  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ