Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή το 2ο Open Junior Tennis Tournament in Thrace

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πόλη της Κομοτηνής, το 2ο Open Junior Tennis Tournament in Thrace με διοργανωτή την Balkan Tennis League.

Αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως 14 ετών από όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης αλλά και το Κίρτζαλι της γειτονικής Βουλγαρίας έδωσαν δυναμικά το παρών το πρωί της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο της Μεταλλουργικής στην Κομοτηνή.

Η διοργάνωση έγινε παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή αντισφαίρησης Χρήστου Μούρτζιου. Το τουρνουά επιμελήθηκε ο έφορος αγωνιστικού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Γιάννης Αθαναηλίδης που είναι και  επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αλλά και σπουδαστές του.

Η μεγάλη συμμετοχή από ομίλους της Θράκης, Σερρών, Δράμας, Καβάλας αλλά και Βουλγαρίας (Κίρτζαλι) δίνει την υπόσχεση και για το 3ο τουρνουά αλλά και γιατί όχι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός…

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε και από τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής  (ΠΟΑΚ) που κέρδισε πρωτιές σε όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο στους αγώνες συμμετείχε με έξι αθλητές και αθλήτριες και ο Σύλλογος Αδιόριστων Επιστημόνων Φ. Αγωγής Ν. Ροδόπης (Σ.Α.Ε.Φ.Α.) κερδίζοντας τρία κύπελλα και τρία μετάλλια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, τα κύπελλα κατέκτησαν ο Θεόφιλος Τσακμάκης με τη δεύτερη θέση στο πράσινο γήπεδο και ο Αλπ Κιαμήλ επίσης στη δεύτερη θέση στο πορτοκαλί γήπεδο για τα αγόρια και η Νικολέτα Κιοσσέ με την τρίτη θέση στο πορτοκαλί γήπεδο στα κορίτσια.

Τα αναμνητικά μετάλλια κατέκτησαν η Ραφαηλία Γιανναράκη (τέταρτη θέση στο πράσινο γήπεδο) και οι Μαρία Κυριαζίδη και Αστερίου (στο κόκκινο γήπεδο όπου ήταν και η πρώτη τους συμμετοχή σε αγωνιστικό επίπεδο και οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου).