Γ’ Εθνική: Η απάντηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσω ενός βίντεο που… δικαιώνει τις διαμαρτυρίες του Ορφέα Ξάνθης

 

Ανακοίνωση που συνοδεύεται από βίντεο του αγώνα, εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σχετικά με τις διαμαρτυρίες από πλευράς Ορφέα Ξάνθης για τη μη τήρηση του fair play από πλευράς «κοκκινόμαυρων».

Ωστόσο όπως φαίνεται από το video οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ ο πάικτης του Ορφέα έχει πέσει παρα τις φωνές του κόσμου συνεχίζουν και σκοράρουν. Όπως είναι γνωστό, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος τραυματίστηκε σε προηγούμενη φάση και διεγνώσθη με διπλό κάταγμα, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων ως το τέλος της σεζόν.

Έπεσε στο κέντρο του γηπέδου και ενώ η μπάλα ήταν αρκετά μακριά από την περιοχή του Ορφέα και ενώ βρισκόμασταν στο 70ο λεπτό, δηλαδή όχι στο 90+ ώστε να μην υπάρχει χρόνος εκδήλωσεης επιθέσεων από την Καλαμαριά. Αμέσως η κερκίδα φωνάζει να σταματήσει το παιχνίδι, το ίδιο κάνουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό συνεχίζεται.

Και από την συνέχιση προκύπτει η φάση του γκολ. Η Καλαμαριά θεωρεί πάντως από την πλευρά της ότι έχει τηρήσει το fair play και δεν έχει κανένα δίκιο ο Ορφέας να διαμαρτύρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Θεωρούμε καλό να διαφωτίζονται τα γεγονότα ειδικά όταν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα. Κι όταν από τον Ορφέα Ξάνθης υποστηρίζεται πως δεν τηρήθηκε από τον Απόλλωνα fair play, πρέπει να «μιλήσει» η εικόνα. Διότι στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται ξεκάθαρα δύο πράγματα:

1. Ο παίκτης του Ορφέα όταν βλέπει πως η πάσα του είναι λάθος και θα βγει κόντρα επίθεση από τον Απόλλωνα, ξαφνικά… πονάει και… σωριάζεται. Αν μετρήσαμε σωστά, στα μέχρι τότε 72 λεπτά αγώνα ήταν η 23η φορά που παίκτης της ομάδας της Ξάνθης τραυματίζονταν ! Κι αντίστοιχες φορές είχαμε βγάλει τη μπάλα έξω, παρότι αντιλαμβανόμασταν πόσο αφύσικο ήταν όλο αυτό… Αν δημοσιευθεί βίντεο ολόκληρου του αγώνα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας αυτό που περιγράφουμε. Εάν διαθέταμε ολόκληρο το βίντεο θα το δημοσιεύαμε εμείς.

2. Οι ποδοσφαιριστές μας που συμμετέχουν στη φάση δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν ότι αντίπαλος παίκτης έχει (για μία ακόμα φορά) «ξαπλώσει», οπότε είχαν άγνοια του γεγονότος. Φαίνεται, δε, ξεκάθαρα πως ούτε οι συμπαίκτες του ασχολήθηκαν μαζί του μέχρι που τον… θυμήθηκαν όταν δέχθηκαν το γκολ!

Για ποιο fair play μιλούν ;;;;»