ΕΠΣ Έβρου: Ορίστηκε η διαιτητική τριπλέτα για το ντέρμπι τίτλου ΑΕΔ-Ορέστης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο Γιώργος Κυριαζίδης θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι κορυφής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στο Διδυμότειχο και τον Ορέστη που ξεκινάει στις 15:00, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Ένωση.

Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Βασιλόπουλος και ο Παναγιώτης Τερζόπουλος.

Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι έγινε γνωστή η διαιτητική τριπλέτα για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Ορέστη Ορεστιάδας, που είναι κάτι σαν… ντέρμπι τίτλου για την Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Άρχων του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης με βοηθούς τον Παναγιώτη Τερζόπουλο και τον … Σουπερλιγκάτο Σπύρο Βασιλόπουλο. Οι τρεις διαιτητές μαζί με άλλους έξι αξιολογημένους συναδέλφους τους, οι κορυφαίες σφυρίχτρες του Έβρου, βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί συνεδρίασε η Επιτροπή Διαιτησίας, ενώπιόν τους και ακολούθησε ο συγκεκριμένος ορισμός, καθώς το ματς ΑΕΔ – Ορέστη ήταν το μόνο που δεν είχε διαιτητική τριπλέτα μετά από αυτήν την πρωτότυπη απόφαση, την οποία επικράτησαν και τα δύο σωματεία.

Πλέον οι Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος, Τερζόπουλος λαμβάνουν τα φύλλα αγώνος και θα αναχωρήσουν για το Διδυμότειχο, όπου σήμερα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στον Έβρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS.