Super League: Πεντάρα επί του Ηρακλή για την Κ17 της Ξάνθης που πλησιάζει στο φαϊναλ φορ!

 

Μεγάλη νίκη 5-0 πέτυχαν οι έφηβοι της Ξάνθης για τον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος εφήβων Κ17, στο  στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής και πλησίασαν ακόμα πιο κοντά στην δυάδα που οδηγεί στην τελική φάση.

Η ξανθιώτικη ομάδα με δύο γκολ του Ιωάννου στο α’ μέρος (25′, 30′) πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη έχοντας κι άλλες καλές στιγμές για ένα μεγαλύτερο σκορ στο α’ μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στο τελικό 5-0 καθώς στο 68′ ο Σουλεϊμάν έκανε το 3-0 ενώ ο Ιωάννου σημείωσε χατ τρικ με το τέρμα που πέτυχε στο 76′. Το τελικό 5-0 έκανε στο 90′ ο Γράβας.

Η Ξανθη με την νίκη της αυτή έφτασε τους 42 βαθμούς, 6 περισσότερους από τα Γιαννενα που έχουν και παιχνίδι παραπάνω, ενω ο Ηρακλής έμεινε στους 13 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Καλοπήτας (Αγγελακόπουλος – Κεχαγιά Εμίν) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Γκατζόγιας, Λεωντσάκος (87′ Δημητριάδης), Τενεκές, Θυμιάνης (77′ Τσιλιγγίρης), Γράβας, Τριανταφύλλου (80′ Ποδάρας), Κιολεϊδης (84′ Κριεζής), Ιωάννου (84′ Κιούπης), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν.