A2 Γυναικών: Νέα νίκη στην Δράμα για τα κορίτσια του Δημοκριτείου που περιμένουν τους Κύκλωπες για να σφραγίσουν την πρωτιά!

 

Την νίκη και τους βαθμούς που χρειαζόταν ώστε να παει πρωτοπόρος στο ντερμπι με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης την επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην Κομοτηνή πήραν τα κορίτσια του Δημοκριτείου στην Δράμα που  για δευτερη συνεχόμενη αγωνιστική νλικηση ομάδα της Δραμας μετά την Προσοτσάνη για την 11η αγωνιστική.

Τα κορίτσια του Ιορδάνη Γιαννακού αν και δεν ήταν τόσο καλές στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 13-15, αλλά στο δεύτερο πάτησαν γκάζι και με πολύ καλή την αναπληρωματική πορτιέρο Αννα Παπαζίδου που απέκρουσε 3 πέναλτι και τις Βούκα Μουρατίδου και Μαντλένα Σαρνταρίδου να βομβαρδίζουν την αντίπαλο τερματοφύλακα με 12 και 9 τέρματα αντίστοιχα επικράτησαν εύκολαέ 20-33, περιμένοντας την Κυριακή στραβοπάτημα των Κυκλώπων με την Προσοτσάνη ώστε να καθαρίσουν την πρωτιά αλλιώς όλα θα κριθούν στην Κομοτηνή την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή την στιγμή σε 11 αγωνες το Δημοκρίτειο έχει 16 βαθμούς ενω οι Κύκλωπες 13 σε 10 αγώνες με το Δημοκρίτειο σε περίπτωση ισοβαθμίας να έχει το πλεονέκτημα.