B’ Εθνική: Στo Εύμοιρο με την Καρδίτσα η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο την Καρδίτσα.

Η Ασπίδα κάνει μέχρι στιγμής εκπληκτικό δεύτερο γύρο, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, περνώντας από το Στρατώνι με 56-71 και θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την άνοδο. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Καρδίτσα είχε νικήσει με 84-75.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Τσοκόλης και Δαμίγος από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης. Επίσης στην αναμέτρηση Ευρώπη Πευκοχωρίου – Πιερικός Αρχέλαος ορίστηκαν οι Παπαγερίδης και Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Αγρίνιο – Στρατώνι που θα ξεκινήσει στις 16:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS την Κυριακή στις 17:00):

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Πιερικός Αρχέλαος (Παπαγερίδης-Ντούρας (Μήτσιου))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Καστοριά (Γερακίνης-Φακίτσας (Παραλικίδης))

Κ.Γ. Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – Ερμής Αγιάς (Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Τζιοπάνος))

Κ.Γ. Λαγκαδά:  Ερμής Λαγκαδά – Χαρίλαος Τρικούπης (Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Πολυχρονίδης))

Κ.Γ. Ανατόλια:  Ανατόλια – ΧΑΝΘ (Τσιρτσιμάλης-Σιταρίδης (Παπαγεωργίου))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Καρδίτσα (Τσοκόλης-Δαμίγος (Σαλικίδης))

Κ.Γ. Πολυγύρου:  Πολύγυρος – Φίλιππος Βέροιας (Ελευθεριάδης-Ξέρας (Σακελλαρίου))

Κ.Γ. Αγρινίου:  Αγρίνιο – Στρατώνι (Ρίζος-Νάστος (Μάρκου))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ