Γκολάρα στον ΠΑΟΚ ο Ξενιτίδης ενώ και ο Πλέγας του Ολυμπιακού στεναχώρησε τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Κυριαλάνη (+video)

 

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό Κ20  που “πέρασε” από την Ν.Μεσημβρία, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο πρωτάθλημα νέων της Super League.

Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 40′, όταν ο Ξανιώτης Γιώργος Ξενιτίδης (φώτο paokfc) με πανέμορφο σουτ μέσα από την περιοχή “νίκησε” τον Μούτσα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ του Θανάση Κυριαλάνη ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Αγγελόπουλου.

Είκοσι λεπτά πριν το φινάλε (70′) οι “ερυθρόλευκο” κλείδωσαν το “διπλό” με σκόρερ τον Βάρκα. Με αυτή τη νίκη, η U20 του Ολυμπιακού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 57 βαθμούς, την ώρα που η U20 του ΠΑΟΚ παρέμεινε 4η στην βαθμολογία με 38 βαθμούς.

Από τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Γκιντίδης , ενω από τον Ολυμπιακό την θέση του σκόρερ Ξενιτίδη πήρε στο 71′ ο πρωην χαφ του Πανθρακικού μέχρι τον Γενάρη Κώστας Πλέγας που αντιμετώπισε τον πρωην συμπαίκτη του στην Κομοτηνή. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Γιανναράκης από τους “ερυθρόλευκους”.

Δείτε παρακάτω το video από το paoktv