Γ’ Εθνική: Νέα “λευκή” ισοπαλία για τον Ορφέα Ξάνθης στην Πτολεμαΐδα

 

Μετά από ένα μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Γηπέδου της Πτολεμαΐδας, Εορδαϊκός και Ορφέας Ξάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Αν και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παιξουν καλά και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με τον Ορφέα να έχρι την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να δείχει κουρασμένοςκαι να μην αποδίδει τόσο καλά όσο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ορφέας πίεζε ψηλά, και δημιούργησε πρωτος φάση, αφού στο 9ο λεπτό ο Μουμίνογλου βγήκε σε θέση τετ α τετ μετά από μια ωραία πάσα του Λαζαρίδη, αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Ο Εορδαϊκός απείλησε στη συνέχεια, αλλά η κεφαλιά του Λιάμη στο 18′ έφυγε άουτ. Στο 23ο και στο 27ο λεπτό ο Μουμίνογλου εκτέλεσε δύο φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει εξωτερικά του αριστερού κάθετου δοκαριού στο πρώτο και στο δεύτερο τον Στοϊκο να αποκρούει με δυσκολία. Κάπως ετσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ.

Στην επανάληψη στο 63′ ο Χαραλαμπιδης έκανε την πρώτη ουσιαστική τελική για τον Εορδαϊκό, αλλά το σουτ του από καλή θέση έφυγε άουτ. Η επόμενη φάση του αγώνα άργησε πολύ να έρθει και ήταν πάλι για τους γηπεδούχους όταν στο 86′ ο Βλαδίκα έκανε ένα σουτ αλλά αστόχησε. Αυτή ήταν και η τελευταία φαση του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες με σκορ 0-0.

Διαιτήητές ήταν οι κ.κ. Πολυχρονίου, Πρεσπάρης (Καστοριάς), Μωϋσιάδης (Γρεβενών).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Χ. Σαμαράς): Στόϊκος, Λιάπτσης, Σερασκιέρης, Λιάμης, Τσοχαταρίδης, Μπαλίτστας, Καλογιαννίδης (67ο Σέχι), Τσακανίκας (74ο Χαραλαμπίδης Θ.), Βλαδίκας, Χαρλαμπίδης Μ., Γκελοσάνι.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ Μπογιατζίδης): Ρούφος, Μελισσόπουλος, Χαλίλ, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Μαυρόπουλος, Θεοδωρίδης Κ. (62ο Μυγγίδης), Χιντ (90ο Ζυγκολάρι), Λαζαρίδης (91ο Κατρανίτσας), Τορομανίδης, Μουμίν Ογλού.