Super League: Ώρα…. Ευρώπης για την Ξάνθη! Το νέο μήνυμα των XanthiFans

 

Ακόμα οκτώ αγωνιστικές έχουν απομείνει για το τέλος του πρωταθλήματος και η XanthFans με νέα ανάρτηση δείχνουν πως ήρθε η ώρα της Ευρώπης.

Όπως τονίζουν το δύσκολο πρόγραμμα τελείωσε και πλέον στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές η Ξάνθη καλείται να κάνει τα πάντα, προκειμένου να βγει στην Ευρώπη και να κλείσει με μία μεγάλη επιτυχία η φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των XanthiFans:

Αφού ξεμπερδέψαμε με το δύσκολο πρόγραμμα , ήρθε η ώρα της Ευρώπης. Έχουν μείνει 8 αγωνιστικές στις οποίες ο ΑΟΞ καλείται να κάνει τα πάντα προκειμένου να πιστώσει μια μεγάλη επιτυχία στην φετινή χρονιά.

Αύριο καλούμαστε να ενώσουμε την φωνή μας με το αγωνιστικό πάθος των παικτών μας και να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας σε μια μεγάλη νίκη η οποία θα βάλει “ταφόπλακα” στις ελπίδες της ομάδας των Περιβολίων.

Μια ομάδα που μας έχει κερδίσει 2 φορές, την μία μάλιστα μας έστειλε στο μπαράζ του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αύριο καλούμαστε να δώσουμε και μια απάντηση στις υποτιμητικές δηλώσεις των ανθρώπων της μετά το τέλος του αγώνα του α΄ γύρου, όπου μετά την Λεωφόρο αλώσαμε και τα Περιβόλια. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Ας γίνουμε ο εφιάλτης στα όνειρά τους.

Μόνο νίκη!!! Μόνο ΑΟΞ!!!