O «κακός» του Survivor είναι Θρακιώτης, προπονητής ράγκμπι, personal trainer CrossFit και… έχει παίξει στο «Deal» του Φερεντίνου κερδίζοντας… 10 ευρώ!

 

Από τη μέρα που το Survivor εμφανίστηκε ξανά στους δέκτες, έχει καθηλώσει μεγάλο μέρος των τηλεθεατών φτάνοντας σε τηλεθέαση ακόμη και το 61%.  Ένας από τους λόγους που σπάει ταμεία, είναι και μια έντονη προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη ή αλλιώς μάνατζερ ράγκμπι από τη Ξάνθη.

Ο Πάνος Αργιαννίδης, που όπως μας πληροφορεί το βιογραφικό του στο Survivor, είναι 35 χρονών και ζει στην Αθήνα αν και έχει καταγωγή από την Ξάνθη. Είναι προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, Μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ Η προσαρμοστικότητα του πιστεύει ότι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι. Ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία

Από την είσοδο του στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα έχει γίνει το επίκεντρο της ομάδας των Μαχητών

καθώς δίνει σε όλους συμβουλές, coachάρει, έχει άποψη για τα πάντα, επεμβαίνει ως παντογνώστης και είναι το πρόσωπο που οι περισσότεροι παίκτες του λατρεύουν να μισούν. Από την άλλη είναι ο αγαπημένος των social media και πρωταγωνιστεί καθημερινά σε εικόνες, video και status ακόμη και γνωστών αθλητών όπως ο Παππάς του Παναθηναϊκού που τον στήριξε μέσω instagram.

Ο Παναγιώτης Αργιανίδης είχε ξανά συστηθεί όμως στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του τηλεπαιχνιδιού Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Πριν τη συμμετοχή του στο Survivor, είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Deal εκπροσωπώντας το Νομό Ξάνθης αλλά κατάφερε να κερδίσει μόλις 10 ευρώ. Παρόλο που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μάνατζερ ράγκπι και βρίσκεται στη τεχνική επιτροπή της ομοσπονδίας, επέλεξε με αυτό το τρόπο να τιμήσει τη καταγωγή του.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=CSOsFNjynUk