Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τον Μακεδονικό υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Κομοτηνής πριν τη διακοπή για το τριήμερο της Αποκριάς είχε νικήσει τον Αστέρα Καβάλας εκτός έδρας, ενώ την Τετάρτη ήρθε ισόπαλη σε φιλική αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η ΑΕ Κομοτηνής είχε νικήσει στη Θεσσαλονίκη με 57-73. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Καρακώστας και Λελούδας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Στη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκηδόνα αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται σε καλή κατάσταση, νίκησε εύκολα στο τελευταίο παιχνίδι την Αγία Βαρβάρα και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΓΑΣ είχε γνωρίσει την ήττα με 69-80. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Χατζηχαρίσης και Ντόγκας από το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στους Ικάρους Σερρών και τον Παναθλητικό διαιτητές ορίστηκαν οι Παπαγερίδης και Ντούρας από τον Σύνδεσμο Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός (Καρακώστας-Λελούδας (Γκουρτσιλίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγία Βαρβάρα – Αστέρας Καβάλας (Τσούλης-Παπαθανασίου (Μπρίγκος))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – ΓΑΣ Κομοτηνή (Χατζηχαρίσης-Ντόγκας (Λαδένης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Νεάπολη (Τσοκόλης-Πετανίδου (Τζιοπάνος))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Παναθλητικός (Παπαγερίδης-Ντούρας (Μπακάλης))

Κ.Γ. Ν. Μουδανιών:  Ν. Μουδανιά – Ιωνικός Ιωνίας (Γκέκας-Γεωργούλης (Θωμόπουλος))

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος – Ορφέας Ν. Σκοπού (Κέτουλας-Δολγύρας (Φωτιάδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ